Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Filur

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pony, blanding
 Vallak
 18 år 
 148 cm
 Rød
Jeg bliver desværre nødt til at sælge min skønne pony, og faste partner gennem 3,5 år, fordi jeg snart falder for aldersgrænsen, og fordi jeg tager til USA næste år. Filur er en super skøn og samarbejdsvillig pony.
Da Filur blev min, for 3,5 år siden, kunne jeg intet dressur overhovedet. Jeg red kun skovtursridning på min shetlandspony, så han har bragt mig hele vejen op til LA. Han kan alle øvelser der kræves i LA programmerne. På tur er han meget frisk ! Han elsker at ride tur, og han kræver en erfaren rytter på dette område. Filur har haft en mindre skade for 2 år siden, der gør at han ikke må rides ''på fuldt tryk'', han må bruges til skovtursridning, lettere dressur og så en masse tricks/jordtræning. Derfor den utrolig lave pris ! Det med tricks er noget vi lige er begyndt på, men han viser fremskridt for hver gang, og han elsker det. Han udviser stor tillid til sin rytter/makker. På ridebanen kan han rides af alle, men på tur kræves han noget erfaring. Fordi han er så stor og robust, kan han sagtens rides af voksne også.
På stald er han vant til at stå alene om natten, og der er ingen problemer her. Han er super sød når det kommer til strigling og ud/indlukning. Han er en rigtig nussetrold, og elsker at stå og nusse i stalden. Han bliver ikke bange for hunde eller små børn der løber rundt omkring benene. Han er vant til at blive klippet, og han står roligt mens det bliver gjort. Han er trailervant og går lige op. Han står stille under kørsel. Han går pt med 4 sko, men kan sagtens gå kun på 2.
Han ville være den perfekte pony til familien der søger en pony hvor både mor/far og børnene kan ride ham, og lege/træne med ham.
Mange af billederne er taget af Maria Hansen Rasmussen ;-)
 
 
 
 
 
 
DRF Go Google
ID: 9908655
Dressur: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 12 juni 2014 kl. 22:54, og har været vist 1081 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider