Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tonado

Billede
Billede
Billede
Billede

 Anden særlig race
 Vallak
 7 år 
 136 cm
 Roan
KAPACITET TIL MERE!!! ELLER LUKSUS BØRNEPONY...
Tonado er en skøn og smuk vallak i rivende udvikling. Han er pt klar til lc/lb dressur og springer med fin kapacitet, men har ikke været startet til springstævner (Springer ca 60-70 cm til træning). Han har en masse potentiale til mere både indenfor dressur og spring. Han er let at ride til biddet, da han vender rigtigt fra naturens side. Han er nysgerrig , modig og utrolig lærenem, så han vil være en fornøjelse at arbejde med fremadettet, om man så ønsker at videreuddanne ham ,eller blot ønsker at udnytte de mange ressourcer han allerede har. Han har været arbejdet intensivt med horsemanship fra 1 års alderen, så han er utrolig flink og vant til lidt af hvert. Han er rutineret ift transport og super nem at have med i byen. Tonado er billig i drift da han ikke går med sko og er meget nøjsom at fodre på. Tonado har de seneste 8 måneder været udlånt til knap så rutineret pige på 10 år, hun har selv kunne håndtere ham i al omgang, og ridningen er gået over al forventning. Han indretter sig, så når vores datter kommer på ryggen og forlanger lidt mere, så gør han det, og når låner der er lidt mere forsigtig rider, ja så er han lidt mere forsigtig.
Tonado er trafiksikker og vant til at ride forbi køer og får.
Tonado er tilredet som 3 års, det forløb uden problemer, da vi havde alt forarbejdet på plads via jordarbejde. Tilridningen er foregået med hjælp fra exam. Berider.
Tonado har med vores datter startet LD stævner som 4 års. For at få en masse rutine. Altid til 1. og 2. pladser og har aldrig redet under 66 % Han er nu i mere intensiv ridning og startes til stævner igen henover forår/sommer. Har netop startet LC til 66,4% Tonado er passet med Vacciner, tænder, ormeprøver/kur og kiropraktor/kraniosakral og har aldrig fejlet noget.
Sælges kun da han ikke er stor nok til vores datter. Han er en pony vi vil elske, at følge på stævnepladserne fremover. Tonado er sød på stald og fold.
Tonado er helt klart et kig værd, og en pony der bliver lagt mærke til på stævnepladserne. Den perfekte pony til lille ambitiøs stævnerytter. Eller en luksus pony til rytteren der vil have en ven man altid kan stole på. Sælges kun til hestekyndigt hjem.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 156801
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 02 juni 2015 kl. 10:14, og har været vist 1604 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider