Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Hovgaards Golden Flame

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 12 år 
 148 cm
 Rød
Golden Flame, til daglig kaldt Jimmy udlånes som selskabs/hygge/skovturpony. Jimmy er desværre blevet syg, og kan derfor ikke bruges til høj dressur længere. Han har fået konstateret en sygdom som omhandler nervebetændelse, som gør at han ikke længere, kan ride dressur på højtplan. Men dyrelægen(hørsholm hestepraksis) har sagt at han godt kan gå på en fold, og ride nogle skovture. Jimmy er verdens sødeste pony og han har virkelig et hjerte af guld. Mit forhold er meget tæt med ham, hvilket er en af grundende til at jeg virkelig vil gøre alt for, at han ikke skal aflives. Han knytter sig meget til ejeren, og kan virkelig håndteres af ALLE. Han er 100% trafik sikker, men han kan selvfølgelig godt tænde op nogen gange, hvor hans personlighed, virkelig trænger igennem. Men man kan altid styre ham, og en lille pige ville kunne håndtere ham. Du kan gøre alt med ham!!!!

Vi kunne godt tænke og låne ham ud til en sød familie, som måske havde deres eget sted, som leder efter verdens bedste selskabspony, hvor forældrene er fuldstændig trykke ved at lade deres barn håndtere ham. Jimmy betyder så meget for os, og vi har haft ham i 5 år, og hvert sekund har haft en betydning. Det er derfor meget vigtig at det er den rette familie, som vil elske ham ligeså højt som vi gør. Forholdene skal selvfølgelig være i orden, for det fortjener han virkelig!

Vi håber du/i kontakter os, så vi kan høre nærmere om jer, og i kan høre nærmere om denne vidunderlige og fantastiske pony:)

 
 
 

[Udlån/Udleje] Fantastisk, vidunderlig og charmerende pony lånes ud som selskabspony/skovturpony:)

Meget vigtigt at forholdene er i orden, herunder en god stor fold, med mulighed for, at han kan komme ind om natten :)
Låner står for udgifter, men vi kan altid snakke om det
 
 
 
DRF Go Google
ID: DE441410557204
F: Golden Dancer
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 05 maj 2014 kl. 21:50, og har været vist 90 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider