Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bjergvangs Bella Eywa

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fjordhest  
 Hoppe
 6 år 
 143 cm
 Gul
Bella er den dejligste og skønneste hest, man kunne tænke sig! Hun har en stor personlighed og og er yderst sjældent i dårligt humør. Hun er en meget kontaktsøgende og utrolig nysgerrig af væsen. Hun tager det meste rigtig pænt og lader sig ikke skræmme særlig nemt. Dog er hun til tider også meget viljefast, men hun er jo også en fjordhest.

Vi har nu været de heldige ejere (Elenora Havmand & Jens Emil Eistrup) af Bella, siden juni 2013. Hun er en lærenem pony, med pæne behagelige gangarter og udviser stor interesse for at springe.

Vi startede rytter tilvænning i maj 2014, da hun blev 3 år, året ud red vi ca. 10 gange let og lærte lidt basic kommandoer, som skridt, trav, dreje og stoppe. Hun fik en del tænke- og hvilepauser imellem. i Januar 2015 startede vi til undervisning, som var en slags tilridningsundervisning 1 gang om ugen, hvor vi vel red en 15-20 min. max pr. gang. I Marts havde hun en pause på ca. 3 uger, grundet en midre foldskade. Vi stoppede med undervisning ca. i start juni og herefter fik hun ca. halvanden til 2 måneders ridepause.

Vi tager det stadig stille og roligt. Vi hygger og nusser meget, går mange ture - gerne lange ture til stranden, hvor vi nogen gange øver, at hun traver ved siden af og med min kæreste kan hun sågar galopere ved hans side. :)
Vi rider lidt let dressur max 35 min. pr. gang, med gode skridtpauser indlagt og samt ingen galop, før i 2016, med mindre hum selv sætter i gang. Vi rider ca. 3 gange i ugen, hvor en af gangene gerne er en skovtur.

Siden hun startede ryttertilvænning, har vi kun redet med en ridegjord, da det har været svært at finde en sadel , samt jeg også ville skåne hendes ryg for unødig vægt og pres.
Nu har vi dog forhåbentligt fundet sadlen, så den skal prøves i den nærmeste fremtid.

i 2016 har vi planer om, at Bella skal udstilles på Roskilde Dyreskue, samt kåres.

Fortsættelse følger..

NB. Følbillederne er nogen jeg har lånt fra Michelle Jensen - Bellas tidligere ejer.
 
 
 
 

[Part] Ung Fjordhest på snart 5 år & 143 cm i stang, søger rutineret, seriøs og ansvarsbevidst part, som tidligere har redet unghest(e). Det er i Dragør 2791.

Vi søger en seriøs vokesn, eller meget moden 16+ part til vores unge fjordhoppe, helst en som vil være hos os i lang tid.

Hun kan det basale, foruden galop på dressurbanen, da hun stadig mangler rutine og balance. Det er vigtigt for os, at du har en interesse for fjordhesten.
Vi søger part ca. 3 gange om ugen.
1-2 dage hvor du rider og 1 hvor du laver andet (går tur i skoven, jordarbejde, longe, triks, eller hvad du synes er sjovt).

Hun står på fuldpas, så du skal kun koncentrere dig om hesten.
Mindre ridebane på stedet, Kongelundens rideklub 1 km. derfra og egen indgang direkte til skoven fra gården, hvor stranden også er tæt på.

Venlige hilsner
Elenora, Jens Emil og selvfølgelig fjordhesten Bella
 
 
Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle HesteData Google
ID: 208333FJ1101494
F:
FJH-S 760
(FJ DK)
M: Chanel Saphira   Link
FJ 10804
(FJ DK)
MF:
FJH 700
(FJ DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 09 februar 2016 kl. 08:44, og har været vist 1133 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider