Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Iso-Star

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Haflinger  
 Hoppe
 17 år 
 149 cm
 Rød
Iso-Star er en sød, charmerende og tillidsfuld haflinger pony hoppe på 14 år. Frisk, sund og nysgerrig trods alder. Iso-Star har et kæmpe potentiale og udstråling i spring; springer 80-90cm i træning, hvilket hun gør uden at tøve eller stoppe. Hun er en meget ærlig pony, springer alt ligegyldig afstand; hun springer både over vand og ved alle slags fyld. På trods af dette er der ikke redet meget spring pga. rytters manglende interesse.
I stedet er der bl.a. dyrket western ridning i trail disciplinen m.fl., som også benytter sig af afstande mellem springbomme på jord og alt tænkeligt fyld som hesten skal passere eller gå over, såsom broer eller pressening.
Som beskrevet ovenfor er Iso-Star blevet brugt til western ridning det sidste års tid, hvor der er trænet meget Trail, smidighed, og reiningsøvelser. I 2013 blev hun high point vinder i ?beginner ?Trail? i Western Riders Partnership.
Ligeledes har Iso-Star før westernridningen gået LC dressur klasser.
Iso-Star er velegnet til let øvede ryttere, men har både haft helt små ryttere, førstegangs-ryttere og tilmed en 70-årig mormor på ryggen. Hun elsker opmærksomhed, og kan lide mange former for aktiviteter. På skovtur kan hun være frisk, men absolut styrbar, kan rides ud alene, med andre, både i skov og mark, og da hun er meget trafiksikker og sjældent bange for noget, også på veje. Hun har bl.a. deltaget i konfirmationsoptog og kvadrille-ridning.
Hun er sød og nem at omgås, både i stald og boks; hun har ingen unoder og kan nemt stå alene på staldgang. Hun ligeledes vant til om sommeren at gå på døgnfold. Trailer og stævne er hun vant til og er nem at have med i byen og kan uden problemer stå i traileren i længere tid.

Iso-Stars styrke ligger klart i spring, men hun er ganske dygtig til western ridning, og hun ville udmærket kunne egne sig til TREC, military og muligvis distance; hun har uden problemer flere gange redet 10 km og startet stævne i andre discipliner samme dag.

link til springtrænings vidio her:
http://youtu.be/98p0ycYGDk0

Som rytter har jeg bestemt været taknemmelig for den tid jeg har haft med Iso-Star i over 10 år. Hun sælges af personlige årsager, da jeg har indset at mit liv trænger til forandring og nye oplevelser.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 31.454
999333000031454
F:
M: Ina Damgaard
15761/T
(HT AUT)
MF:
HAH 9
(HA DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Talent
Western: Konkurrence
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 30 maj 2014 kl. 00:14, og har været vist 2989 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider