Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Prins Frede

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 15 år 
 142 cm
 Gul
Frede bliver uden tvivl svær at beskrive, uden at få ham til at lyde som verdens bedste pony. For det er han.

Han er ikke så sporty 24/7, men gør man noget for det, har han en rigtig god bygning og gode solide ben. De gode solide ben er som regel godt plantet i jorden når de skal, da han har et skønt og rolig temperament. Men har han stået inde en vinter, er han selvfølgelig lykkelig for at komme ud og giver den max gas. Han kan da også geare ned og slappe af, da han har været brugt som begynderpony til min dengang 3-årige lillesøster, og der var han helt fantastisk.

Frede har i 2009-2010 gået en masse stævner da jeg havde ham opstaldet i en større by og jeg stadig var ponyrytter. Vi blev blandt andet første uplaceret i en LB Regionsmesterskab indenfor spring, og kom på en 3. plads i LC regionsmesterskab i dressur, hvor vi blandt andet red en LC2 til 70,??% og vandt den klasse. Her hjemme går Frede lidt højere plan. Han har sprunget baner på 110, løsspring 135 og kom på 2. pladsen i højdespring hvor vi endte på 115 cm (vinderen kom over 120) og så takkede jeg nej til mere, da jeg var en pivskid og Frede var træt.

Alt i alt en fantastisk pony med et dejlig turn on/off temperament. God til voksne og børn, en alle kun kan elske.
 
 
 
 

[Part] Springrytter til stævne søges

Søger en der vil tage min øjesten med ud og se Danmarks springbaner. Frede er min lille yndlings og han betyder alt for mig. Derfor er det meget vigtigt at ham/hende der kommer på ryggen af ham er nogenlunde erfaren og ikke rider med hovedet under armen.

Parten vil som udgangspunkt være gratis. Du skal selv stå for stævneudgifter, kørsel til og fra stævne, evt. smed hvis du mener der skal sko på ham. (han gik med sko da jeg selv red stævner på ham)

Du vil have ham 2 gange i ugen, flere gange kan aftales ugen op til stævne.
 
 
HesteData Google
ID: 208333200208125
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Kørsel: Talent
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 04 maj 2014 kl. 22:20, og har været vist 607 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider