Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Miss Rutilla

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 18 år 
 160 cm
 Lys skimmel
Sød skimmel hoppe på 15 år søger en stabil part til skovture og hyggelige stunder.
 
 
 
 

[Part] Skovtursrytter søges til 15 års hoppe

Er du en rutineret og stabil rytter med lyst til at ride skovture og lidt let dressur ? Så har du her muligheden for at få part på en sød og dejlig DV hoppe. Hun er 15 år og har i sine unge dage gået M-dressur (er B-hest i dressur). Nu er hun dog ikke blevet redet i 4 år og savner derfor en rytter som har lyst at ride skovture og let dressur, så hun kan komme i form igen.
Selvom det er skovture er det vigtigt at du er rutineret og har din rideteknik i orden. Du skal kunne ride 3-5 gange om ugen og være stabil og ansvarsbevidst. Hun er en vågen, men sød og flink hest uden bukkespring, men med andre små særheder - og det er vigtigt at i har den rette kemi :-)

Det er en fordel at have bil. Hesten står hos avleren, hvor der er ridebane med lys på stedet og som er nabo til Hillerød Sportsrideklub, hvor der kan løses ridehuskort og modtages undervisning. Skoven er ca. 5 min. skridttur væk (Freerslev Hegn).

Til dækning af nogle af udgifterne er prisen kr. 800 pr. mdr. (+ sko, hvis det bliver nødvendigt). Du skal være indstillet på at hjælpe til, hvis ejer skal noget i ferieperioder ol. (meget begrænset omfang) - og selvfølgelig passe hesten og dens udstyr.
Hvis du er interesseret, så er du velkommen til at kontakte mig på sms eller mail, som jeg videresender til hestens ejer (Susanne).
 
 
ID: HST 156719
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 01 maj 2014 kl. 20:16, og har været vist 1626 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider