Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Miss Pavina

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 14 år 
 175 cm
 Mørkebrun
Dejlig DV hoppe søger en dygtig part 4-5 dage om ugen.
 
 
 
 

[Part] Dressurrytter søges til 11 års DH fløj-hoppe - ha´hest som din egen

Du er en rutineret dressurrytter på min. LA- niveau, der kan ride 4-5 gange om ugen og har lyst at arbejde med en dejlig DV-hoppe, som var hun din egen hest.
Hun er en mørkebrun stor dame på ca. 175 cm., med potentiale inden for dressur, men med gode springgener. Hun er tilredet og lige til at gå til, men har ikke været redet et par år. En vågen, men sød og flink hest uden bukkespring. Hun er dog hoppe med stort H og ret kvik i hovedet, så man skal ikke give hende en lillefinger - som man siger...

Du skal være en følsom, stabil, ansvarsbevidst rytter og have erfaring med uddannelse af heste. Så hvis du syntes, at det er sjovt at uddanne heste til et højere niveau, har du mulighed for at have hest som din egen. Når i/hun er klar vil i kunne starte stævner. Ved siden af dressuren skal du også kunne lide at tage en skovtur 1 gang eller 2 om ugen.

Det er en fordel at have bil. Hesten står hos avleren, hvor der er ridebane med lys på stedet og som er nabo til Hillerød Sportsrideklub, hvor der kan løses ridehuskort og modtages undervisning. Skoven er ca. 5 min. skridttur væk (Freerslev Hegn).

Til dækning af nogle af udgifterne er prisen kr. 1000 pr. mdr. (+ sko, hvis det bliver nødvendigt). Du skal være indstillet på at modtage undervisning og hjælpe til, hvis ejer skal noget i ferieperioder ol. (meget begrænset omfang) - og selvfølgelig passe hesten og dens udstyr.
Hvis du er interesseret, så er du velkommen til at kontakte mig på sms eller mail, som jeg videresender til hestens ejer (Susanne).
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200301180
F:
DVH 714
(DV DK)
M: Solos Valencia
RDH 5604
(DV DK)
MF:
DVH 613
(DV DK)
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 01 maj 2014 kl. 20:05, og har været vist 1742 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider