Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Caliano

Billede
 Holstener  
 Vallak
 11 år 
 171 cm
 Brun
Jeg har først for nyligt fået Caliano, jeg har inden ham haft en anden hest. Han er primært springhest med gode gangarter til det formål, han er fra en opdrætter i Litauen, derfor er han endnu ikke oprettet helt i Videnscentret, men det er undervejs. Han kan sagtens gå noget let dressur, derfor har Jeg planer om også at forsøge mig med dressuren, men da det ikke ligger i mine interesser, kunne det sagtens være en mulighed for en part at forsøge sig med. Han er super let at ride, dog har han nogle unoder, der derfor gør at vi søger en ansvarsfuld og rutineret rytter gerne 18+.
Mht stamtavle er han ren Holstener, hvoraf flere af dem på stavtavlen er kåret med 10 i spring.
Han står på Skåde Rideklub i udkanten af Århus, tæt på skov, strand osv. Derudover ligger det kun få kilometer fra Vilhelmsborg.
På Skåde Rideklub har vi to beriddere der kommer ugentligt: Jimmi Sørensen og Søren Vallentin, da jeg selv rider ved Jimmi 2 gange om ugen, er der kun mulighed for at ride ved ham, når jeg ikke selv skal. Men Jeg rider ikke fast ved Søren, så der kan man sagtens få undervisning, det koster 300 pr gang.
På Skåde er der to store udendørs ridebaner og 20/40 bane. Derudover er der to ridehaller 1 i 20/40 og en i 20/60
 
 
 
 

[Part] Part søges 2 gange ugentligt

Jeg søger en, der kan ride ca 2 gange om ugen: 1 gang i hverdagen og 1 i weekenden. Derudover, kan der også være ferier osv, hvor jeg skal bruge hjælp hele ferien. Mht til sommerferien er jeg oftest bortrejst et par uger, så hvis man har mulighed for at ride der, er det bare et plus. Der vil blive krævet et mindre beløn for at ride ham. På skåde bliver alt det praktiske ordnet i forvejen, så det eneste du skal gøre er at ride og lukke på fold - oftest skal en anden hest med ud eller ind.
da jeg ikke tjekker hestenettet så ofte, er det lettest hvis i skriver over mobil
 
 
ID: HST 156665
Dressur: LB-klasser
Spring: M-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 26 april 2014 kl. 15:31, og har været vist 769 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider