Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Firfod Jackzparrow

 New Forest  
 Vallak
 10 år 
 145 cm
 Brun
Brun New Forest Vallak med hvid stjerneblis i panden og tre hvide sokker. Har været redet i 4 år med en rolig optræning og har en god kondi pga. liv i løsdrift. Har fået indledende dressurundervisning i ca. 8 måneder og indledende springtræning i ca. 5 måneder, som endte med stabile enkelte forhindringer på 70 cm og ca. 50 cm på baner. Har i øvrigt gået lidt til mounted games og været redet uden sadel og har været ude på mange ture, også i trafikken, hvor han generelt er ret god, men selvfølgelig kan blive forskrækket - han er ung endnu.
 
 
 
 

[Part] Stabil part søges - under 18 eller lille voksen

Jack (Firfods JackZparrow) er en dejlig, snart 7-årig NF-vallak, som godt kan give dig et bukkespring i ny og næ, men som er sød, arbejdsom og glad.
Jeg søger en part, der har lyst til at ride ham og hjælpe mig med at holde af ham, og det koster kun noget for undervisningen, hvis du vil gå til undervisning, hvilket der er meget gode muligheder for på Vilhelmsdal Sportsridecenter.
Du er en ung person, der har nogle pony-år endnu, eller en lille voksen, og du har nogle års rideerfaring. Du har enten lyst til at ride ture, at arbejde med dressur eller eventuelt at springe, hvor Jack har 5 måneders erfaring. Han kan også rides uden sadel eller deltage i mounted games. Men det er ridning, jeg har brug for hjælp til, ikke pasning.
Aftalerne laver vi sammen. Jack har haft to parter, der er kommet i alt 4-5 gange om ugen, men jeg er også indstillet på mindre end det og vil selvfølgelig at respektere eksamensperioder, ferier mv. Til gengæld forventer jeg, at de aftaler, vi laver sammen, overholdes, eller at vi taler sammen, hvis de undtagelsesvist ikke kan holdes.
 
 
ID: HST 156628
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Vilhelmsdal Sportsridecenter
Senest rettet 21 april 2014 kl. 16:02, og har været vist 354 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider