Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Dupont

Billede
Billede
Billede
Billede

 Anden særlig race
 Vallak
 16 år 
 140 cm
 Rød
Dupont er en fantastisk pony, der specielt har talent inden for springningen. Til hverdag springer vi MB-MA niveau, men han er først lige blevet klar til at ride distriktsstævner, da han blev målt første gang d. 1/4 som max KAT II (140) uden sko. I en omspring er han lynhurtig og vender på en femøre, og han har altid haft placeringer med hjem fra klubstævner. Han er også rigtig dygtig i dressuren, men det har ikke været særlig udnyttet til stævner. Han kan øvelser som versader, schenkelvigninger osv rigtig godt og har potentiale til langt mere.

Han er dejlig frisk i springningen og på en tur i skoven, men er hele tiden styrbar og opmærksom på rytterens signaler. Rolig i dressuren og i omgang på boks, stald og ved stævner.
 
 
 
 

[Part] Fantastisk max kat II søger part

Jeg søger en part til min fantastiske pony Dupont 2-3 gange om ugen, da jeg skal i gymnasiet næste år og ikke får tid til at passe ham hver dag. Dupont er en stor 2'er pony (140), der står opstaldet på Ørholm Rideklub. Stedet ligger i Skodsborg/Virum området, og det er selvpasser, hvilket vil sige, at du selv skal muge, lave foder og hø. Derudover har stedet en udendørs springbane, en udendørs ridebane, og et ridehus. På stedet står en masse søde mennesker i forskellige aldre opstaldet, så der vil være rig mulighed for folk at snakke og ride med. Geelskov og Ravnholmskov ligger lige ved siden af stedet, med 30 minutters afstand fra Dyrehaven.

Jeg søger primært en part der kan ride ham i dressur og på skovture, da jeg selv springer, men der vil være mulighed for at springe en gang i mellem efter aftale med mig. Der er mange dygtige springundervisere og dressurundervisere tilknyttet til stedet, og jeg ser helst at du modtager dressurundervisning en gang i mellem. Dupont er primært springpony, men er også utroligt dygtig i dressuren og kan øvelser som versader, schenkelvigninger osv rigtig godt.

Du skal være ansvarlig og behandle Dupont som var han din egen. Derudover skal du gerne være lidt erfaren og have redet en del år. Det vil først være muligt for dig at starte fra 1. juni, da jeg allerede har en part på ham, der stopper der fordi han skal på efterskole.

Hvis han lyder som noget for dig, skal du være mere end velkommen til at kontakte mig, så du kan komme ud og prøve ham :)
Vi glæder os til at høre fra dig
Mvh Sarah og Dupont
 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 208333200110356
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Talent
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 19 april 2014 kl. 09:02, og har været vist 1294 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider