Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Esmeralda

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 12 år 
 146 cm
 Brun
Havde egentlig planlagt selv at ride Plys, som hun bliver kaldt, op til en god og stabil dressur/tur pony. Det kniber dog gevaldigt med tid og overskud, så nu lægger jeg en føler ud, og finder jeg det rigtige hjem til hende, sælger jeg hende.
Plys er en skøn blanding af araber og fjordhest - dog er hun i temperament og udseende klart mest araber. Hun er helt sin egen og har altid sin egen mening om tingene - en stor personlighed!
Da jeg købte Plys for et års tid siden var hun stort set kun trænet i horsemanship, hvilket hun har været super velegnet til. Jeg har redet hende en del på tur og havde planer om at starte distance med hende, hvilket hun uden tvivl vil være rigtig god til. Hun elsker en god tur og tager den gerne i fuld fart ud over markerne. Hun er 100% trafiksikker, men er ret fremadgående og opmærksom især hvis hun er alene.
På staldgangen er hun rolig og står altid pænt, og hun elsker, når børnene er med til at strigle og nusse om hende.
Hun er super lærenem og meget arbejdsvillig, så jeg er slet ikke i tvivl om, at hun med lidt arbejde på hendes præmisser vil kunne blive en rigtig god dressurpony med en super fin gang.
Plys har brug for en cool og erfaren rytter - er ikke en pony til små børn! Hun kan sagtens stå i perioder uden at blive redet og stadig være den samme, og hun bliver ikke træt af at blive redet på bane eller i ridehus....dog er der jo intet, der slår en tur i skoven!
På fold er Plys en hest, der helst vil være lidt i fred. Hun er langt nede i hierarkiet og passer egentlig bare sig selv.
Hun er super nøjsom og billig i drift, er passet med vaccinationer, tandrasp, smed. Der foreligger handelsundersøgelse fra efteråret 2013 (til forsikring).
Går i trailer uden problemer. Dejlig nem i al håndtering.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200510452
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 19 april 2014 kl. 16:51, og har været vist 1201 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider