Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bella

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 9 år 
 168 cm
 Plettet
Bella er min dejlige Pletmule. I daglig tale mule eller Bum.
Da jeg skulle have hest efter ikke at have redet i 3 år gik jeg ikke efter noget specielt på nogen måde. Det var faktisk Bellas søster jeg ville have haft, men der var ingen tvivl, da jeg så på Bella.

Hun har vist sig at være den dejligste mule jeg nogensinde har arbejdet med. Jeg har aldrig haft en hest med hendes sind og temperament. Hun har 100% tillid til mig og det er gengældt.

Jeg købte hende helt rå og har selv redet hende til og jeg er ganske stolt af hende. Jeg har startet et par stævner og de to gange vi har været ude har hun lagt i den gode ende.

Bella er 100% dressurhest. Spring interesserer hende på ingen måde. Hun vælter bomme, støtter og hele skidtet efter få gange over - det interesserer hende ikke. Derimod er hun fantastisk turhest og glor aldrig - hun er ren fornøjelse at ride
tur på.
 
 
 
 

[Part] Dressur-/turrytter søges

Grundet tidsnød søger jeg en der vil ride min dejlige mule Bella 2-3 dage i ugen fra august.

Bella er en rigtig dejlig hest der har hovedet sat helt rigtigt på. Hun har et helt utroligt sind og er en fornøjelse at arbejde med.
Dressurmæssigt kan hun alle øvelser til LA-klasserne+ og er påbegyndt de sværere øvelser. En skade satte os desværre 4-5 mdr. tilbage i træningen, men vi er nu godt på vej tilbage igen lige så stille. Hun er ikke den store gangmaskine men jeg kan garantere en god lærehest der aldrig laver unoder.

For mig er det lige meget om du er hyggerytter, knap så rutineret, skovtursrytter eller dressurrytter. Bella kan det hele. Det eneste hun ikke skal er at springe. Men en tur ud i det blå er hun fantastisk til - og hverken glor eller tripper.

Jeg forventer at du:
- er over 18 år
- behandler hende som din egen, altså er god mod hende
- Er villig til at modtage undervisning én gang om måneden, enten af mig eller en af underviserne, der hvor Bella står opstaldet.
Er flexibel, jeg kommer af og til i tidsnød og derfor skal jeg, inden for rimelighedens grænser selvfølgelig, kunne trække lidt på dig i ny og næ måske udover de 2-3 gange i ugen.
- er ansvarsfuld og overholder vores aftaler

Bella står i fuldpas i Harridslev med lækker ridehal og den eneste form for staldarbejde der er, er at give hende ekstra wrap i vinterhalvåret, alt andet bliver der sørget for. Der er intet kontingent- eller halkortbetaling.

Prisen er 800 kr.

Håber at høre fra dig :)
 
 
Billeder og video hesten er tagget på HesteData Google
ID: 208333200809776
Dressur: LA-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 14 juni 2015 kl. 21:39, og har været vist 544 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider