Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Oblings Britney

Billede
Billede
Billede
Video

 Fjordhest  
 Hoppe
 7 år 
 142 cm
 Gul
Sjældent udbudt unghest med meget stor kvalitet sælges nu til en yderst fordelagtig pris - til rette hjem.

Se alle billeder og video herinde på annoncen.

Britney har været i træning siden starten af februar, hvor vi startede med at løfte hove og alt det basale, siden da har hun udviklet sig fuldstændig vanvittigt.

Britney er hesten til den kræsne fjordhesterytter, hun er hesten til den endnu mere kræsne skovtursrytter, den oplagte familiehest eller et oplagt emne som første unghest.

Her er tale om en pony af fin afstamning, gode gangarter, hvor traven må fremhæves som god og et temperament der slår det hele. Der er INTET der kan skræmme Britney, hun er fuldstændig nervefast og kan håndteres og rides af ALLE. Britney har gang og potientiale til den højere dressur, men løsspringer også med stort mod. Hun er ikke sprunget under rytter, men vil blive indsprunget i løbet af sommeren hvis hun ikke er rejst inden. Hun har gangarter der vil kunne klare sig rigtig fint i fjord-sporten, men bestemt også mod de ''almindelige ponyer''.

Nervefast i alle situationer, står helt stille når hun bliver vasket, klippet, striglet mv. Kan læsses på 5 minutter af en person og er ukompliceret at køre med.

Uddannelsesmæssigt flytter Britney sig hver gang hun har rytter på. Hun er redet næsten en måned og er fuldstændig tryg ved al omgang, også fra ryggen. Hun er styrbar og stabil i skridt og er også ved at komme rigtig godt med i trav. Hun er en pony man viser tingene en gang og så sidder de der. Hun kan rides i hal, på bane, i natur, i byen - ja overalt, hvad enten hun er alene eller sammen med andre. Hun er ukompliceret under rytter og yder altid sit bedste, vil være et fint emne til et ungt menneske der i fællesskab med træner vil uddanne en rigtig god pony.
Britney har været med til undervisning en enkelt gang, hvor vi også fik lidt gallop i hende, men hun mangler stadig en del styrke og balance for at blive stabil. Britney er en frisk pony, der gerne vil arbejde, men kunne aldrig finde på at stikke af. Hun reagerer super på halve parader og er meget følsom for både tøjle og ben. Hun er begyndt at søge hånden rigtig fint og er en rigtig smart fjordhest til den mindre rytter. Hun er meget sporty og mangler endnu at sætte en del muskler, men en stærk pony der er fyldt med livsmod.

Uproblematisk på stald, fold, boks og for hånd. Er yderst kontaktsøgende og vil gøre ALT for at få dig til at klø hende i panden. Er nøjsom og billig i drift, sund og rask.

Britney har fået et føl, hun klarede selv folingen og fik et stort og flot hingsteføl af særdeles god type. Hun er på ingen måde hæmmet vækstmæssigt at den tidlige foling og vokser endnu, forventet stangmål er ca. 142 cm.

Oplagt emne til årets hoppekåring og kan med en dygtig rytter sagtens blive klar til at starte sine 4 års klasser i år. :-)

Britney trænes og rides 3-4 gange i ugen og kan naturligvis fremvises under rytter.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333FJ1000089
F:
FJH 749
(FJ DK)
M: Fjordens Puk
208333FJ0500127
(FJ DK)
MF:
FJH 726
(FJ DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 26 april 2015 kl. 18:19, og har været vist 2756 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider