Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Aastrupgaards Lærke

Billede
Billede
Billede
Billede

 Welsh  
 Hoppe
 6 år 
 143 cm
 Palomino
Lærke har en super dejlig sind. Hun er ikke bange overfor nye ting, kan godt stoppe op og kigge, men går ellers bare videre. Jeg har haft Lærke med til dyrskue i 2013, hvor hun fik 22 p, da hun ikke var færdig udviklet, men har udviklet sig meget her i vinter og er nu klar til at blive til redet.

Jeg har haft Lærke i longe to gange med gjord og hovedtøj det tog hun super godt. Lærke har helt styr på højre volte i både trav og galop, næsten i skridt. På venstre volte skal der lige arbejdes lidt mere med i trav før hun har helt styr på det. Jeg har ikke haft hende i galop på denne volte, da jeg følt at hun ikke var klar til det.

Lærke går på fold op af en trafikeret vej, hvor der kommer både traktorer, biler, busser samt lastbiler. Ligeledes er Lærke vandt til at der bliver muget med bobcat i løsdriften, mens alle hestene går løs omkring. Hun er vandt til hund og børn omkring sig.
Lærke kan kåres som dansk sport pony og komme i hovedstambogen.

På folden er Lærke nem og meget kælen kommer altid hen til en uden på folden, hun har altid haft meget fold tid, da jeg har den i løsdrift, eller hvis de står på stald om natten er de ude fra tidlig morgen til aften.

Lærke er passet med smed og står pænt når smeden er på besøg. Ligeledes er hun vaccineret og der er taget DNA test på hende.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333WE1104810
F:
0102791
(WE DK)
M: Lady Ann XX (Den)
G11630
(XX DK)
MF:
DH 291
(DV DK)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 19 april 2014 kl. 09:16, og har været vist 1067 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider