Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Malou

Billede
Billede
Billede
Video

(Solgt)
 Anden særlig race
 Hoppe
 17 år 
 130 cm
 Rød
Malou er rød med hvid blis, og 4 hvide sokker. Hun har en skøn personlighed, er let i hverdagen, og meget omgængelig. Elsker at hygge og nusse. Hun har lært mig alt hvad jeg kan i dag. Malou har altid været en kammerat på springbanen, og hjulpet til hvis afstanden ikke har passet, eller hvis der er drejet lidt for skævt på springene. Hun har ført mig fra elevridning til at må ride MB. Hun har gået til og med LA** på distriktplan, med en masse placeringer.

Er startet til og med LC1 i dressur, dette er der dog ikke brugt mere tid på da det aldrig har haft min interesse. Men hun har fået rigtig fine kommentarer fra dommerne, og har også taget nogle placeringer med hjem derfra.

Derudover er Malou tilkørt, og har bla. Kørt mig til min konfirmation.
Hun er også vant til skovtur mindst én gang om ugen, og har været med på stranden nogle gange, hvilket hun elsker.

Malou havde aldrig fejlet noget, men fik i 2010 en seneskade, som gjorde hun skulle stå i 8 mdr. Dette er også grunden til den lave pris. Skaden er hun heldigvis kommet sig over, og efter skaden overtog min kusine Alberte hende. Malou har lært Alberte alt hvad hun kan, og har også ført hende fra elevridning til og med LA med placering, men da hun nu er blevet for langbenet, og skal have noget større, må vi indse at vi ikke får tiden til at give Malou den kærlighed vi synes hun fortjener. Derfor har vi valgt at sælge hende..

Vi ønsker kun at sælge Malou som enten begynder/lærepony, dressurpony eller til hyggespringning. Dette håber vi vil blive accepteret af køber.

Vi forbeholder os ret til at vælge mellem købere, da vi kun ønsker det bedste for hende.


 
 
 
 
 
 
Video DRF Go Google
ID: 0008344
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Kørsel: Tilkørt-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 26 juli 2014 kl. 13:07, og har været vist 1819 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider