Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Killence

Billede
Video
Video
Billede
 Anden særlig race
 Hoppe
 22 år 
 140 cm
 Brun
Hun bliver til daglig kaldt for Kitty.
Hun er en pony på 19 år, men opfører sig bestemt ikke derefter, hun er en livlig pony, der kræver en rutineret rytter da hun gerne vil bestemme lidt.
Hun er det største nussehoved i stalden, hun elsker at blive striglet og hygget med. Hun kan også gå en fin dressur. Vi har faktisk lige været til dressurstævne, vi meldte til for sjov, for dressur bliver aldrig vores stærke side, men det blev til to yndige programmer, til 59,?? Og 60,?? Så det var jo helt fint, men tror nu vi holder os til springningen ;-)
Men hvis man virkelig ønsker det og træner hårdt med hende, kan man godt opnå en pony der går i Holding og går super fint ;-)

Springvideoen er fra vores første stævne vi vidste ikke hvordan hun ville tage det, så derfor meldte jeg kun til i 40 og 50, men herhjemme springer vi omkring 80 i baner, nogengange 90, det kommer lidt an på hvordan vi har det på dagen, og hvor god kondi hun er i ;-)

Når hun bliver sprunget er hun meget frisk, så hvis man vil springe kræves der en rytter der kan holde hende, og ikke har noget imod en pony der til tider gerne vil have lidt tempo på hen mod springene.

Men hvis du er en rutineret rytter, og meget gerne med forældre opbakning, da vi bor lidt ude på landet, og vi er så uheldige at der ikke er en bus der stopper lige udenforan vores dør, men du er velkommen til at skrive og høre nærmere om hende :-) og så er du velkommen til at komme og prøve hende. :-)
 
 
 
 

[Part] Pony søger rutineret rytter.

Prisen aftales individuelt, og efter hvor mange gange du ønsker at ride om ugen. :-)
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 156348
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 09 december 2014 kl. 00:02, og har været vist 2313 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider