Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bobber

Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 10 år 
 167 cm
 Broget
Bobber er en frisk vallak på 7 år:) Han er altid glad og meget nysgerrig. Han er vågen i skoven, men giver altid en god tur og lystrer på selv de mindste signaler. Uddannelses mæssigt er han ikke så langt, da jeg kun har haft ham i syv måneder. På de syv måneder har vi fået bygget muskler på ham og han har fået nogle meget fine gangarter. Han mangler stadig noget styrke og i højre galoppen mangler han en del balance, da han har udviklet en kæmpe galop:)
 
 
 
 

[Part] Ansvarsfuld voksen part søges

Voksen ansvarsfuld part søges til min dejlige hest, Bobber. Søger primært en skovturspart 1-2 gange om ugen.

Jeg søger en part som kan lide at komme ud og nyde naturen fra hesteryg og som giver sig tid til at hygge om hesten. Gerne en der går op i ridning på hestens præmisser, og kan lide lange rolige ture for lange tøjler. Desuden skal du helst være 25+.

Der er absolut ikke mulighed for at springe ham hverken i skov eller på bane, da jeg selv springer og han først er blevet introduceret til dette for nylig.

Udover springning, rider jeg også dressur og starter stævner, så dette er der heller ikke mulighed for. Dog kan der være mulighed for hvis du er den helt rette, at der kan rides dressur 1 gang om ugen (dette er kun hvis du har 2 dage). Udover det er han kun lige begyndt på sin uddannelse så hvis du skal ride dressur skal du have dine teknikker helt på plads og minimum ride på LA plan (skal gerne kunne vise resultater på mindst la-niveau) og der skal modtages undervisning hos min underviser eller underviser jeg godkender.

Det allervigtigste er at du er rolig omkring heste og ikke hidser op over at tingene måske ikke altid går lige så godt.

Til parten hører der staldarbejde såsom udmugning, give hø, foder og vand.

Prisen er 350kr pr måned for 1 gang om ugen og 600kr pr måned for 2 gange om ugen. Dog kan vi snakke om nedslag i prisen ved regelmæssig undervisning.
 
 
ID: HST 156298
F: Taipa
Pinto
M:   -  
Oldenborg
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 07 august 2014 kl. 21:46, og har været vist 1224 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider