Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sascha

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Welsh  
 Hoppe
 15 år 
 133 cm
 Brun
Så er tiden kommet, hvor vores datter er blevet for langbenet til sin pony. Vi skal derfor til at sælge vores elskede Sascha. Sascha er en sød og smuk allround pony, welsh/araberblanding (welsh sektion F), 12 år gammel, 133 i stang og passet efter alle kunstens regler. Sascha går LB i spring (LA med forrige ejer) og op til LB i dressur. Hun har sød og samarbejdsvillig, trafiksikker og uden unoder - ja, i vores øjne den perfekte pony til den yngre rytter som står overfor at skulle have egen hest for første gang.

Sascha er nem at håndtere men bestemt ikke nogen dødbider på banen. Hun kan bruges alt efter rytterens evner og ambitionsniveau. Hendes største styrke ligger indenfor spring men vores datter har trænet hende op til en pænt og brugbart niveau i dressuren også. Hun er god at have med på ture og flipper ikke ud ved den mindste lyd.

Sascha er en pony, der kan håndteres også af den lille og spinkle rytter. Vi har haft Sascha i 4,5 år fra vores datter var 10 år gammel. I den periode har Sascha haft meget få off-dage og er billig i dyrlægeregninger. Hun er meget robust, har ikke muk eller andre skavanker og er flink at have med til stævner.

Sælges til godt hjem med forældreopbakning. Er opstaldet først på Amager lige ved to gode rideklubber.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 0206682
208333200206682
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 04 maj 2014 kl. 10:24, og har været vist 4321 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider