Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Waterland´s Pamela

Billede
Billede
Billede
Billede
 Welsh  
 Hoppe
 18 år 
 119 cm
 Hvid
Sød og dygtig kat 3 pony søger dressur/hygge part 2 gange pr. uge.

Vi søger en sød part til vores skønne lille pony Waterlands Pamela. Pamela er en super sød og dygtig allround pony, med rigtig fin gang - en rigtig lille perle..

Pamela er sød og rolig i stalden, elsker at blive striglet og nusset :-) Hun er meget let at ride for den lille rytter, da hun er meget lydhør for den lille rytters små signaler. Vi søger en lille rytter på ca. 8-12 år. Det er vigtigt du ikke er for lang og vejer for meget, da Pamela er en lille fin dame på 119 cm.
Pamela har været startet i LB dressur og har bestemt kapacitet til mere og LA** i spring - men det er slet ikke et krav at du rider på dette niveau. Det er dog vigtigt at du har din grundridning nogenlunde på plads, og at du rider med rolig hånd. Du har sikkert gået på rideskole et stk. tid og vil nu videre med "egen pony" et par dage om ugen. Pamela er en helt igennem sød, dygtig og stabil pony der giver en rigtig god oplevelse hver gang. Drømme ponyen for enhver lille ride pige! :-)

Pamela står med fuldpas på Lyngby-Taarbæk Ride klub så der er ikke noget staldarbejde. Tæt ved både bus og S-tog. Der er på stedet stort og lille ride hus, samt udendørs dressurbane, rideskole og dygtige privat undervisere tilknyttet stedet. Opvarmet rytterstue. Mange søde ride piger og voksne, og der er en rigtig god stemning på stedet, og klubben holder mange hyggelige arrangementer i løbet af året.

Vi søger en part 2 dage pr. uge, gerne mandag og onsdag. Parten koster for 2 dage pr. uge kr. 1.000,- pr. md. Herudover vil der tit være mulighed for ekstra dage ind i mellem hvis du har lyst :-) Du skal være medlem af LTR Lyngby-Taarbæk ride klub. Det koster kr. 400,- pr. år. Alt efter dit niveau vil udgift til undervisning evt. skulle påregnes. Det er selvfølgelig vigtigt for os at du passer rigtig godt på vores pony, og behandler hende rigtig godt. 
 
 
 

[Part] Skøn KAT III pony søger part

Lyder skønne Pamela som ponyen for dig, hører vi meget gerne fra dine forældre :-)
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: WM 984
99.00111
9908810
F:
24410 WSB
(WA GBR)
M: Waterland's Pascalle
M29862
(WA NLD)
MF:
25521 WSB
(WA GBR)
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Godkendt KAT III pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 23 april 2014 kl. 12:10, og har været vist 1193 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider