Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cashmir

Billede
Billede
Billede
Video
 Anden særlig race
 Vallak
 11 år 
 130 cm
 Lys skimmel
Dressur stjerne
En super dejlig og ekstrem omgængelig pony. Tilpasser sig efter rytteren hvad enten det er en urutineret eller en meget rutineret rytter der sætter sig op. Han er til for helt små børn at omgås både i stald på mark og under ridning.

Han er startet i en LA4 til knap 70 % og har absolut kapacitet til mere og sælges udelukkende pga rytters alder. Har mange gange slået både 2.er og 1.er ponyer. Har ikke en lille trippende gang, men gangarter over middel
Han kan alle pony øvelser og har grundridningen 100 % på plads.

Han har et hav af røde rosetter og elsker at komme med i byen og vise sig frem, det er meget få gange vi er kommet hjem uden en roset. Han går lige ind i trailer og står ligeså stille under kørsel og er ligeså nem og medgørlig i byen som hjemme.Kan sagtens stå i trailer imellem klasserne. Bliver ikke bange for nye ting.

Han er sprunget enkelte gange men dette har ikke rytterens interesse så det er der ikke gjort meget ved, men ville sagtens kunne lære det.

Så hvis du har ambitioner om at komme helt til tops på en super smuk og ekstrem charmerende pony er muligheden lige her.
Er netop blevet færdigmålt som kat. 3 pony på 130 stg
Har de sidste to måneder været lånt ud til en pony rytter ved Søren Vallentin og har fået undervisning flere gange om ugen ved Søren.
 
 
 
 
 
 
Video DRF Go Google
ID: 208333200608668
Dressur: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT III pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 12 juli 2014 kl. 11:23, og har været vist 4112 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider