Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chico

Billede
Billede
Billede
Video

(Solgt)
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 13 år 
 170 cm
 Brun
Da jeg skal flytte og begynde studiestart snart, er jeg desværre nødsaget til at sælge min fantastiske hest, Chico.

Chico er en dejlig vallak med et super godt temperament og tre fine gangarter, og han går på nuværende tidspunkt LA i dressur, og er startet i flere stævner med gode resultater. Han kan alle dressurøvelser i LA-klasserne, og kan desuden øvelser som traverser, changementer og flere M-øvelser. Han er meget lærenem og skøn at arbejde med.

Ydermere har han et stort potentiale indenfor spring, hvilket er uudnyttet grundet manglende interesse fra min side. Jeg springer baner på omkring 100 cm. Jeg har sprunget 125 cm på ham, men han har sprunget højere i løsspringning. Han springer med stor lyst, og har også udvist stor lyst under terrænspring, som vi har gjort en lille smule i, da jeg havde ham med på efterskole. I forhold til spring og terrænridning er det kun rytteren, der har sat grænser indtil videre, hvorfor jeg ikke kan sige meget om hans grænser indenfor disse områder. Han er ligeglad med det fyld, jeg har introduceret ham for (mur, vand mm.).

Jeg har redet ham siden han var 4 år, og købte ham af avler (min nuværende dyrlæge), da han var 5 år. Endvidere er Chico meget nem at have med at gøre på staldgangen, et rigtig nussehoved. Ligeledes er han let at have med i byen, i trailer, på tur osv. Han har været med på efterskole ad to gange. Dels med mig og dels med min søster. Da gymnasietiden har krævet meget tid fra min side, har jeg delt ham med min søster, hvilket har fungeret godt.

Alt i alt en stabil, samarbejdsvillig, flot hest med masser af udstråling og kapacitet til mere. Eventuelt oplagt emne for ponyrytteren, der skal til at have hest, eller bare rytteren, der vil lidt af det hele, og bare have en super reel hest. Han har ikke fejlet noget, og er passet med alt.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333DW0402721
F:
OLH 790
(OL DK)
M: Chiquita
DS 11769
(DV DK)
MF:
DE331319101678
(HN DEU)
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 04 juni 2014 kl. 16:47, og har været vist 6319 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider