Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Carrwood Seraph

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Welsh  
 Vallak
 15 år 
 137 cm
 Rød
Rappe er en fantastisk smuk og udtryksfuld welsh vallak med det skønneste temperament! Han er den mest søde og nemme hest at have med at gøre, han er kælen og elsker børn og al den opmærksomhed, han kan få!! Han elsker at blive nusset både i stald og på mark, han er utrolig omgængelig på alle måder!! Man kan simpelthen ikke lade være med at falde for ham og hans gode humør!

Han har med tidligere rytter gået LA dressur, og han går med nuværende rytter LD og LC, og har virkelig lært nuværende rytter utroligt meget i de to år, vi har haft ham! Han er en meget nem pony at ride, utrolig nem at ride til biddet, og "knapperne" sidder rigtigt på ham! Han har både gået indendørs og udendørs stævner og kigger ikke, han nyder bare opmærksomheden og gir lige lidt ekstra inde på banen! Han elsker at komme ud og ride, kan næsten ikke vente med at få bid i munden, og under rytter er han meget aktiv og godt gående, han elsker virklige at lave noget. Han tilpasser sig rytters niveau, får han en bumbende nybegynder på ryggen tøffer han stille og roligt rundt og passer virkelig meget på, men får han en stor rytter på ryggen, så kan han virkelig spadsere!! Dejlige taktfaste gangarter og utrolig nem at være på! Han går uden sko!

Springning synes han er rigtigt sjovt, men pga. rytters manglende interesse, har han ikke sprunget meget!

Han er super god til at køre i trailer, vi bruger trailer meget, da vi har ham gående hjemme! han bliver læsset af piger på 7 og 9 år. Han er nem at klippe, står helt løs i boksen, når man klipper ham!

Han har ikke været redet meget de sidste 4 måneder pga. rytters manglende interesse, så han skal nok rides lidt op igen, men han er meget klar på at komme til at lave noget igen!
Den eneste grund til at vi sælger ham er, at han bliver redet for lidt. Han bliver max. redet en gang om ugen til undervisning, og ellers bliver det ikke til mere, og det er simpelthen ikke nok for ham. Han elsker at komme ud og ride, han elsker at være i hånd og være tæt på mennesker, så det er spild at have ham gående her uden at blive brugt! Han savner at blive nusset og redet!

Rappe er en pony, der snakker utroligt meget! Han knytter sig meget til sine mennesker, og "hyler" igennem hele stalden, når man kommer. Selv på marken kommer han løbende og vrinsker! Forrige ejer har købt ham fra avler, så han har kun været hos os og forrige ejer!!

Send helst sms eller ring, da jeg ikke altid får checket beskeder herinde!
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 826046030026656
F: Carwood Accolade
M: Cennen Seraphine
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 27 februar 2014 kl. 14:53, og har været vist 1315 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider