Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chaval

Billede
Billede
 Fjordhest  
 Vallak
 11 år 
 146 cm
 Gul
Chaval er en sød vallak på 8 år og 146 i stg, han er en der har brug for en fast men kærlig hånd. Da han er en stærk hest og ved hvordan man udnytter det, er det vigtigt for mig at det er en voksen og erfaren rytter. Han kan en smule dressur og er også lettere tilkørt. Han er meget lydhør og vil gerne gøre sit bedste. Han er trafiksikker, kan godt stoppe for ting han bliver bange for, men kan for det meste godt lokkes til at kigge nærmere på det han blev bange for.
Han er rigtig sød i skoven og kan både gå alene og sammen med andre. Han er en hest der vil kede sig ihjel hvis han kun kommer til at gå på bane eller i ridehus, og det kan tydeligt mærkes på ham når han er trængende til tur.
 
 
 

[Udlån/Udleje] Fjordvallak

Da det kniber med tiden til min dejlige fjordhest, vil jeg gerne låne ham ud til en fornuftig voksen rytter, i 6-12mdr. Tiden aftales.
Om du er til hygge, horsemanship, dressur eller andet er ikke vigtigt, det vigtigste er at han bliver behandlet ordentligt, passet med smed osv og at du holder godt øje med hans foderstand.
Hvis han lyder som noget for dig, så skriv lidt om dig selv og hvad du har af erfaring.
Han udlånes gerne til en der vil lade ham stå hvor han nu er opstaldet, men ellers kun til en på Sjælland, da jeg vil ha mulighed for at besøge ham.
Alle udgifter betales af låner, dog ikke hans forsikring, som jeg selv betaler.
 
 
 
ID: HST 156093
Dressur: Tilredet
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Ikke prøvet
Opstaldningssted
Senest rettet 13 februar 2014 kl. 11:36, og har været vist 102 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider