Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kenzo

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pony, blanding
 Vallak
 17 år 
 129 cm
 Hvid
Kenzo er en fantastisk dejlig A-pony i dressur. Utrolig let ridelig pony, man er garanteret en god ridetur hver gang! Han er meget lydig, stabil og arbejdsvillig, tilpasser sig sin rytter utroligt meget. Hvad enten rytter starter på landsplan eller om rytteren er begynder, så tilpasser Kenzo sig, og giver en god ridetur hver gang!
Han er meget øvelses stærk og udfører de forskellige øvelser med stor lethed!
Startede sidste år DM med hans tidligere rytter, se alle Kenzo´s resultater på Go eller check hans "profil" på hestegalleri, søg under "Kenzo-røv" i brugere. Profilen er oprettet af hans tidligere rytter!

Han har tre gode taktfaste gangarter, især skridt og galop skal fremhæves. Han er meget stabil i overgange og går ikke imod rytteren.

Han er nem at vaske og klippe over det hele, han elsker at køre i trailer, er vant til at køre i trailer flere gange om ugen til rideskole, da vi har ham stående hjemme, han kan læsses af lille pige på 7 år! Står fint i trailer mellem klasser til stævner!

Kenzo knytter sig meget til sine mennesker. Han kan udføre en del tricks, ryste på hovedet, give pote og vrinske på komando. Han elsker hans boks, som er hans fristed.

Han har sprunget lidt med tidligere rytter og har også med nuværende lille rytter sprunget til lidt undervisning.

Han modtager ugentlig dressur undervisning med nuværende rytter på 7 år, og på det halve år vi har haft ham, har nuværende rytter rykket sig utroligt meget! Har startet stævner i LD og LC med rosetter hver gang, han har virkelig gået nogle flotte stabile programmer, selvom rytter ikke er særlig erfaren. Men der har vi virkelig nydt godt at hans stabile væremåde og stævneerfaring.

Kenzo er blind på det ene øje, men det hár ikke nogen betydning for hverken hans karriere indenfor dressur eller spring!

Han har en anmærkning i røngten, og det er kun derfor, at han sælges til denne lave pris. Prisen kan ikke forhandles og er inkl. alt udstyr såsom sadel, hovedtøj, diverse dækkener, osv.

Vi har kun haft Kenzo i lidt mere end et halvt år, og vi købte ham for at vores datter på 7 år kunne komme videre og lære noget mere indenfor dressur. Hun har rykket ekstremt meget på det halve år, men har ikke helt lysten til at fortsætte på dette niveau, hun vil mere bare hygge og nulre i stalden istedet for at fokusere på ridningen, og det bliver kun til ridning max. en gang om ugen, og det er for lidt, når man har sådan en fantastisk pony stående. Kenzo er virkelig klar til at give en ny lille pige en dressur karriere, og det er vores datter ikke klar til/har ikke lyst til det!

Så vi føler det er spild af en super godt gående pony, som stadig har mange gode år i sig. Og han skal videre, inden han går for meget i stå, så han er på alle måde klar til at bringe en ny pige eller dreng videre indenfor dressursporten!

 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208388200109045
Dressur: S-klasser
Spring: LB-klasser
Godkendt KAT III pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 16 februar 2014 kl. 10:54, og har været vist 663 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider