Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

wallace lightfoot

Billede
Billede
 Pinto  
 Vallak
 9 år 
 173 cm
 Mørkebrun
en særdeles velgående vallak, der er af gammeldags type, men er en kontaktsøgende og dejligt temp.
Morsiden er DV hopper med afstamning i RDH og elitehopper.
Er blevet "syltet lidt pga det svære afsætning af heste de seneste år, men vi synes han er så dejlig at han skal have en chance for at vise sit værd.
Så er der en rytter der står og mangler en hest der har der har bevægelsen til M klasser. og Har du mod på at arbejde med ham kan du få en kvalitetshest over en årrække evt med forkøbsret hvis interesse, men han er rå hest.
 
 
 

[Udlån/Udleje] velgående rå vallak udlejes i en årrække

lejer står for alle omkostninger og har fuld råderet over hesten. Aftale længde er op til lejer men vi er indstillet på en årrække , kan også aftale om forkøbsret hvis interesse. vores udgangspunkt er kun at han skal have lov at vise sit værd og få et godt liv hos en rytter, men da han er helt rå er en vis erfaring i tilridning og håndtering også nødvendig for lejer,. Søskende bl.a. A hest dressur og fremstormende søster der vinder LA klasser på distriktsplan og på vej mod M klasser.
 

[Part] velgående rå vallak

Rytter søges over hele landet. Rytter står for alle omkostninger og arbejde som var det rytterens egen hest- Kan påregne en aftale for årrække hvis interesse eller forkøbsret, rytter kan have fuld råderet og beslutninng over hesten uden indblanding fra avler i aftaleperioden. evt fordeling af salgssum hvis dette ønskes efter aftaleperiode ophør. Vi ønsker bare han får en chance for at vise sine evner.
 
 
Google
ID: 208333200808369
F: søholm Wyatt earp
M: La paloma RDH
RDH
MF: Laurenz
DVH
Dressur: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nej
Transport: Ikke prøvet
Senest rettet 03 marts 2014 kl. 19:44, og har været vist 392 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider