Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Freja

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pinto  
 Hoppe
 22 år 
 143 cm
 Broget
Freja er en erfaren og selvgående ponyhoppe på 143 cm og 19 år. Hun er primært brugt til distance, og er derfor cool, pålidelig og energisk at ride tur på. Hun reagerer på små signaler og vægtforskydning, og er generelt en meget lydhør hest. Hun tilpasser sig rytterens niveau og kan være en god lærehest for en mindre erfaren rytter, som er villig til ofte at modtage undervisning. Hvis man til gengæld kan sin grundridning og mere til, vil hun være en sjov og energisk hest at ride på, som gerne vil vise hvad hun kan og lære nyt.
 
 
 
 

[Part] Tur og let dressur part søges til ponyhoppe

8381 True

Jeg er på udkig efter en lille voksenrytter på maks. 65 kg og som kan passe i en 16 tommer sadel, som vil ride ture i roligt kontrolleret tempo og let dressur på min 19-årige ponyhoppe Freja. Freja er 143 cm i stang.
Jeg har haft Freja i 13 år og præsenteret hende for lidt af hvert. Hun er derfor modig, nysgerrig og en meget stabil pony i de fleste henseender. Hun kan rides i trafik, over broer, gennem tunneller, med balloner, blandt flyvende frisbee’s, er ikke bange for køer eller får osv. Hun elsker at være på tur og er energisk, så det skal man kunne håndtere på en god måde. Hun er en pony med egne meninger og får lov til at udtrykke disse. Derfor kræver hun også at man bruger tid til at lære hende at kende fra jorden af, før hun tillader at man kommer på ryggen af hende. Når først man har opbygget et samarbejde med Freja, er der ingen grænser for hvad hun gøre for og sammen med vedkommende.
Freja rides ofte uden sadel og med blid kontakt via bid, hackamore eller cordeo.
Freja og min flinke hingst (skimlen på billederne) går i løsdrift sammen når Freja ikke er i brunst. Du skal derfor ikke være bange for at håndtere en fornuftig hingst, hvis du skal have part på Freja. Løsdriften ligger lige op ad True skov, hvor der er rig mulighed for at ride ture. Der er 2 km til ridehus via skoven, hvor man kan købe månedlig adgang og ved siden af løsdriften er også en græsmark, hvor man kan ride dressur i sommerhalvåret.
Der er kun mine to heste i løsdriften, så du skal kunne lide hestenes og dit eget selskab og være kompetent nok til at kunne være der alene. Der bor mange heste i nærheden af True skov, så du kan sikkert godt få lavet dig nogle rideaftaler via True Skov Rytterlaugs facebookgruppe.
Som part på Freja ønsker jeg at du indgår i et team med mig og min hingsts part. Vi rider gerne ture sammen, dog kun to ad gangen, for jeg har kun to heste. Du hjælper med at fodre begge heste, vande, muge i løsdriften når du er der og hjælper ligeledes ved arbejdsdage hvor fx hegnet efterses.
Jeg søger en part, som kan passe/ride Freja to gange om ugen. Det koster 600 kr. om måneden.
 
 
Video HesteData Google
ID: 208333200207478
Dressur: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 03 august 2021 kl. 19:27, og har været vist 5680 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider