Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Freja

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pinto  
 Hoppe
 15 år 
 143 cm
 Broget
Energisk distancepony søger en erfaren helpart mens jeg aftjener min værnepligt i Gardehusarregimentet fra feb 2015 til feb 2016.
Freja elsker at komme på tur, er fint styrbar, men meget følsom, så hun kræver en kompetent rytter. Hun har på nuværende tidspunkt startet op til LA1 dressur mod heste og kan godt lide at blive udfordret i dressuren. Dog skal det holdes ved lige, da hun nemt glemmer det. Hun har sprunget op til ca 1 meter, men jeg har ikke sprunget på hende i et halvt års tid, da hun har det med at miste selvtilliden, hvis man presser hende for meget.
Freja stærke side er klart distance. Hun skal gå DM (120 km) til sommer, så en part som elsker at ride tur lige så meget som hun gør, er klart at foretrække.
Hun er sød, arbejdsvillig, energisk og glad i alle situationer. Det er ikke hvem som helst der får lov til at ride på hende, da hun er mit absolut kæreste eje, hvilket også er grunden til at jeg søger part allerede nu. Jeg skal nemlig være helt sikker på at parten passer sammen med Freja og at det er en person jeg kan stole på! (:
 
 
 
 

[Part] Helpart søges fra feb 2015 til feb 2016

En erfaren rytter, der godt kan lide fart over feltet, men samtidig behandler Freja samvittighedsfuldt og også kan lære hende noget indenfor dressur og spring. Skal synes det er sjovt at være på ture af flere timer, da Freja elsker det og har meget energi der skal bruges.
Parten skal komme mindst 5 gange om ugen og ride og passe Freja. Det bliver som at have hende selv, for jeg er kun sjældent hjemme fra forsvaret. Der skal ordnes boks og udstyret skal vedligeholdes.
Det er et krav at få dressurundervisning en gang ugentligt. Dette koster 100 kr pr gang.
Freja står opstaldet hjemme hos mig selv i Odense SØ. Der er ridehus 2 derfra og gode turmuligheder.
 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 208333200207478
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: M
Registreret som hest
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 03 februar 2014 kl. 20:25, og har været vist 542 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider