Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ulvsig´s Cavan

Billede
Billede
Billede
Billede

 New Forest  
 Vallak
 17 år 
 147 cm
 Lys skimmel
Det er med stor sorg at jeg nu skal sælge min bedste ven igennem 5 år, men jeg er desværre faldet for aldersgrænsen som ponyrytter. Cavan er en fantastisk pony til dig der er ude efter en ny bedste ven, og som vil ud og starte nogle stævner og samtidig bare hygge med en tur i skoven.
Cavan er en super charmerende og smuk New Forest skimmel, med masser af personlighed, der elsker at få opmærksomhed og blive nusset om, og som knytter sig meget til sin ejer/rytter.
Jeg købte Cavan som springpony for 5 år siden, men har mest brugt ham som dressurpony. Dog pga. min manglende tid er han det sidste års tid kun blevet redet for at vedligeholde og der skal derfor nok lige lægges lidt træning i før han er i topform igen. Derfor er han heller ikke blevet startet meget i 2013, hvor jeg har koncentreret mig om at ride hest.
Alligevel opnåede Cavan, på trods af manglende træning, en score på 64 % I la2 i december 2013. Cavan er indtil videre blevet startet op til LA2 i dressur, han kan dog alle øvelser til LA4. Cavan er en opmærksom pony som helst skal rides regelmæssigt, da han ellers godt kan være lidt af en gadedreng.
Han er en pony man kan have med de fleste steder, både i 2012 og 2013 havde jeg Cavan med på Bornholms travbane og red foran travhestene og præsenterede løbene. Da det i 2013 var til Bornholms mesterskaberne var der masser af publikum og larm, som han tog super. (billede nummer 5 og 6)
Cavan er trafiksikker og elsker en tur i skoven, både alene og med andre.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 0000232
208333200000232
F:
NFHR 110
(NF DK)
M: Højmarkens Imola
NF 1162
(NF DK)
MF:
NFH-E 5
(NF DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 27 juni 2014 kl. 18:36, og har været vist 11521 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider