Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Harald

 Pony, blanding
 Vallak
 15 år 
 122 cm
 Rød
<3
 
 
 
 

[Part] Harald søger hyggebørn

Harald er verdens bedsteste og godeste og dejligste børnepony, som kan charmere hvemsomhelst, nårsomhelst, hvorsomhelst!

Harald er så god som dagen er lang, og så tålmodig som en engel, når ungerne henter ham på folden og strigler ham i tiiiiiimevis! Når han skal klippes, trimmes, flettes, Harald er bare SØD!

På tur er han totalt cool. HT-busser, hunde, store sten, børn på løbehjul, Harald har set det hele og han er da helt kølig over det. Hvis man beder ham lave kedelig dressur på en bane i længere tid af gangen, kan det dog godt være, han liiiige benytter sig af muligheden for at æde lidt græs. ;o) Man er vel en rødhåret og rundmavet pony!

Fordi Harald er så sød og god som han er, så skal det bare ikke misbruges. Harald har slæbt på sin del af urimelige møgunger. Så Harald gider KUN have besøg af virkelig søde og velopdragne børn, som har deres fornuftige forældre med. Til gengæld er der mulighed for nogle skønne ture, på en dejlig pony, uden det koster noget. Dog forventer jeg, at man har staldtjansen når man er der, hvilket vil sige at man fodrer Harald og hans veninde Hallie.
 
 
ID: HST 155855
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 20 januar 2014 kl. 21:00, og har været vist 684 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider