Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Halle Lovisa

Billede
Billede
Video
Billede

 Connemara  
 Hoppe
 4 år 
 147 cm
 Brun
Lækker Connemara hoppeplag af prima afstamning.

Lovisa har et fantastisk godt temperament. Hun er meget nervefast, og tager nye situationer fuldstændig cool. Hun er meget tillidsfuld, og hun elsker opmærksomhed. Hun kan få løftet ben, blive trukket med, stå bundet, og blive striglet uden problemer. Vi har læsset hende et par gange, hvilket er gået fuldstændig uden problemer - hun har taget det som en rutineret stævnepony. Hun har en særdeles god skridt med godt overtræd og god brug af ryg, en særdeles god og fremadgribende trav med god haseaktion, og en særdeles god og opadbakkegående galop. Vi forventer at hun vil blive en super all round pony, med potentialet til at nå helt til tops i dressur såvel som spring. Hun vil være en ideel military pony. Hun forventes også at ville egne sig til show/avlspony. Hun har været på plagskue, hvor hun fik 1. præmie. Fvt. stg. 147 cm (moren måler 143 cm i stg. og faren måler 148 cm i stg.).

Sælges til et godt hjem.

Far: Ashfield Cathal Crobdhearg er kåret i 1. kl. i Sverige. Han vandt sin klasse til Clifden Show som 3 års. Der findes flere dygtige springponyer i hans familie (bl.a. er hans mor helsøster til hingsten Ashfield Bobby Sparrow, der har opnået titlen European Pony Show Jumping Champion). Han har flere afkom kåret i 1. kl.
Mor: Lofty Hazy Rambler er kåret i 1. kl. i Sverige (med bl.a. 9 for type og bygning). Hun blev Best In Show ved kåring i 2006. Hun er bl.a. mor til 1. kl. hingsten Halle Lafferty samt flere 1. kl. hopper.
Morfar: Frederiksminde Hazy Chance er kåret i 1. kl. i både Danmark og Sverige. Han er far til flere 1. kl. afkom.

Lovisa sælges udelukkende, da vi stopper med at have heste.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 33-13-7177
752033033137177
F:
991 CPS
M: Lofty Hazy Rambler
RC 1016
MF:
CH 60
Dressur: Talent
Spring: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 08 marts 2015 kl. 10:10, og har været vist 3935 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider