Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fjelleradgaards Cirkeline

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 12 år 
 165 cm
 Rød
Fjelleradgaards Cirkeline - 2005 - 165cm - Hoppe

Velspringende junior- eller lærehest udbydes nu til salg, grundet ejers uddannelse.

Fjelleradgaards Cirkeline er en 9-årig DV-hoppe på 165cm efter Churchill. Hun har i spring startet op til LA** (en enkelt MB) og har mange nulrunder og placeringer. I dressur er hun startet op til LB1 (67 %), men da rytters interesse ikke er herfor, er hun ikke startet højere.

Cirkeline er velgående og kan blandt andet lave schenkelvigninger, versader, kontragalop og changementer. Hendes talent ligger dog indenfor springning. Hun kan rides af urutineret såvel som rutineret, og vil derfor egne sig perfekt som lærehest, evt. for en juniorrytter. Jeg brugte hende selv som overgangshest. Hun stopper aldrig og kigger hverken på fyld eller omgivelser og giver dermed en god tur hver gang - både ude og hjemme.

Cirkeline går lige i trailer og er generelt let at have med at gøre i alle henseender. Hun er trafiksikker og kan rides på tur alene og sammen med andre.

Cirkeline er passet med smed, dyrlæge og ormekur og har dansk konkurrencepas. Hun er ydermere livs-, uanvendeligheds- og dyrlægeforsikret hos FirstHorse, hvilken kan overtages af køber. Hun gennemgik i juni 2012 en handels- og røntgenundersøgelse uden anmærkninger.

Hun blev i november 2012 ramt af lymfekar betændelse i det ene bagben, hvilket medfører, at dette stadigt er større end det andet, idet lymfekarrene i benet er blevet udvidet. Hun har det seneste år sagtens kunne fungere som ridehest uden nogle men. Prisen er sat herefter.

Sælges til godt, blivende hjem med mulighed for fold hver dag. Er køber under 18 forventes fuld forældreopbakning og jeg ser gerne at Cirkeline fortsat kan ses på konkurrencebanen.

Cirkeline sælges på kontrakt og jeg forbeholder mig ret til at vælge mellem eventuelle købere - sælges ikke til rideskole.

Hun står pt. opstaldet på Ikast Rideklub, hvor hun kan ses og prøves efter aftale.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 288333DW0500341
F: Churchill
M: Victoria Hugdruplund
MF: Victory
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 18 april 2014 kl. 13:07, og har været vist 6384 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider