Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Victor

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 12 år 
 125 cm
 Broget
Victor er en sød pony som desværre aldrig har fået lov til at lave lige så meget som han burde, på grund af hans størrelse. I stedet for har han været min kælepony.

Han er ikke helt tilredet fordi der aldrig har været nogen til at ride på ham. Han er dog 100% ryttervandt og mangler mest bare rutine.

Han er som hovedregel sød og velopdragen, men han har en stor personlighed og får nogle gange nogle underlige ideer. Han er opmærksom af temperament.

Han er en rigtig charmetrold og jeg tror at han kunne blive en udmærket ridepony.
 
 
 
 

[Part] Victor søger part!

Victor ville blive glad hvis der var en som ville komme og ride på ham og hygge om ham. Jeg vil altid være der til at hjælpe og vi vil aftale nærmere hvad vi skal lave og hvor ofte alt efter hvad vi har tid og lyst til.

Kravene til dig er at du har lyst og at du har en passende størrelse. Jeg har fået min lillesøster til at ride ham en smule og hun er 160 og spinkelt bygget - hun er lige en tand for stor, så du skal gerne være (mindst) en smule mindre.

Prisen vil være symbolsk (fx 100 kr om måneden) hvis du for eksempel vil modtage undervisning på ham, eller tage i ridehus kan vi aftale at du bare betaler det i stedet for.
 
 
ID: HST 155641
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 27 maj 2014 kl. 17:41, og har været vist 707 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider