Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Simba

Billede
Billede
Billede
Billede

 Traver  
 Vallak
 16 år 
 176 cm
 Mørkebrun
Simba er en stor rolig dreng, på snart 13. Han rigtig god i hovedet, og vil gøre alt for sit menneske. Han elsker terrænet, han nyder i fulde drag at udforske naturen med sit menneske på ryggen. Han er en lille pleaser og vil gøre alt for at gøre dig glad.

Han rider i dressur LB niveau. Lige pt. har han været i genoptræning da vi havde et styrt i sommers hvor jeg ikke har kunne ride ham. Men han er godt igang og nyder det. Han kan være svær at hoppe op på og ride ud i hjørner osv. da han en gang imellem prøver dig af, men han er ikke strid, han snyder kun hjørner. Med lidt undervisning er man godt på vej :) Jeg ønsker ikke at Simba skal blive sprunget, da han ikke har stort talent indenfor dette, og jeg ikke ønsker nogen form for spring bliver udført på ham.
Han er tidligere travhest fra Sverige. Til tider kan han godt lide at fyre den af i trav i skoven. Under dressuren kan man bestemt ikke mærke travhest i ham, han er elegant med sine bevægelser og dejlig flydende gang. Han er rigtig intelligent hvad andgår at lære nye tricks og øvelser. Han er en rigtig ven og vil følge dig til det sidste. Han er en meget rolig dreng, men nye ting kan han godt se lidt på, men så længe man viser overskud så går det hele :)) Horse manship elsker han, derfor en rigtig hygge trold.
Der er mulighed for SIV ridebaner og ridehus som ligger lige 5 minutters skridt fra gården. Der er også kæmpe terræn mulighed, Ishøj, Vallensbæk, Albertslund osv. Rigtigt dejligt terræn med mange kilometers ridestier :)
Han står i Vallensbæk, med mulighed for bus lige til døren fra Vallensbæk St. også gode cykel muligheder derud til.


Det vigtigt for mig du ikke kun tænker på at komme ud og ride, men er villig til at lære ham at kende fra jorden af også, og hygge med ham!!!!
 
 
 
 

[Part] MEGET ROLIG DRENG søger part

Du skal være over 18.
Ansvarsbevidst, holde aftaler og komme til ham altid.
Altid opdatere hvis han nu har været ulydig, eller i det hele taget opdatere mig hver gang du har været hos ham :)
Ikke tænkte kun på at ride, men også hygge og nusse.
Han søger 2-3 gange om ugen, 2 gange= 600 3=750.
Kontakt mig på mit nr
 
 
ID: HST 155620
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Tjørnagergaard
Senest rettet 27 december 2013 kl. 22:49, og har været vist 1842 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider