Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ramses

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 19 år 
 165 cm
 Mørkebrun
Hej :)
Jeg har en skøn 17 årig vallak, som bestemt ikke er 17 oppe i hovedet.. Jeg har efter en masse overvejelser, valgt at han skal have en part et par gange om ugen måske. Jeg har kun valgt det, fordi jeg har travlt med skolen lige pt, og min skole ligger langt væk, så nogle gange er det svært at nå ud til ham..
Ramses - som han hedder, er en skøn skøn vallak, en blanding af en engelsk fuldblod og så en tysk varmblod. Han er 165 høj og en rigtig ballademager ;) han har gået som rideskolehest i sine unge dage, men jeg synes han kræver en list rutineret rytter..
Hvis han har stået stille i et par dage, er han meget frisk, og da jeg har dårligt knæ, har jeg svært ved at få redet ham.. Han er meget stiv i det, men det bliver der arbejdet på.. Han kan springe og kan nogle få øvelser i dressur.
Jeg søger en rytter der er rutineret og tør gå til en hest.. Ellers kan han tage styringen. Der er et hjørne i ridehuset, han løber med mig i. Det er dog kun fordi, at han en gang blev forskrækket, og løb i panik, så jeg røg desværre af. Nu er jeg nervøs og det kan han mærke. Der er ingenting når min underviser har redet ham, så han gør det nok kun med mig. Men så er du forberedt..
Men han er en god hest og små børn kan sagtens ride ham, jeg vil bare helst ikke have det, da jeg ønsker en som kan sætte ham på plads og arbejde med ham som jeg ikke kan..

Han står i Faxe på en lille privat og hyggelig gård, hvor der er ca. 9 heste. Der er ridehus og ridebane. Der går en bus fra Faxe station til gården kl 14:30 og 16:30. Den går dog ikke hjem igen.
Pris snakker vi om..
Skriv hvis du er interesseret i at høre mere. Han er en skøn krikke!

** jeg er usikker på om hvor længe jeg ønsker part, men det taler vi om**
 
 
 
 

[Part] Part søges til min hest sydsjælland

Jeg ønsker en rutineret rytter til min gamle hest, da han godt kan lave lidt ballade. Jeg forventer du kan grundridningen og du ikke er bange for at gå til en hest.. Og Du selvfølgelig passer på min hest. Jeg forventer også at vores aftaler bliver overholdt.
Han er en dejlig hest - et besøg og en prøvetur værd ;)
 
 
ID: HST 155613
F: AK's Leflaro
M: Krug (GB)
Engelsk fuldblod
MF: King of troy (GB)
Engelsk fuldblod
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 26 januar 2015 kl. 22:02, og har været vist 1120 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider