Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fantasy

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 18 år 
 167 cm
 Brun
LÆS TEKST FØR DU SKRIVER !!

Da min nuværende halvpart desværre må skære ned på sine dage pga. gymnasiet er jeg nødsaget til at finde en part mere til min baby fa jeg ikke selv ville kunne have hende i så mange dage pga. uddannelse med job ved siden af :)

Lidt om hesten:
Hun hedder fantasy ´som til dagligt kaldes melody eller melle. Hun er en hoppe med stort H på 14 år, dette kan trods alt BESTEMT ikke mærkes da hun opføre sig som en 5 årig. Fantasy er en hest som er meget speciel og er helt sin egen og med egen mener jeg at hun har sine egne meninger og særheder! Fantasy er en tændt og frisk hest og er MEGET frisk til tider året rundt.
derudover kan hun være den dejligste baby alligevel, hun prøver at gøre sit for at hendes rytter bliver tilfreds. Hun er en spring hest men kan sagtens ride dressur. I spring ligger hun på Niveau LC - LB Pt. og i dressur ligger hun i et LC niveau. men vil meget gerne videre uddannes i dette.. Hun kan det grundlæggende i sin dressur, derudover os shcenkelvendninger, versader. men har meget svært ved at gå til biddet til tider, DETTE TRÆNES GEVALDIGT PÅ!! Hun er en hest som kan tag røven på rytteren da hun har været meget igennem med alle de andre ejere hun har haft før jeg købte hende for 2½ år siden, hun knytter sig først til rytteren efter noget tid. DVS. man skal have tålmodighed..
I skoven er hun meget sød, hun er næsten aldrig bange for noget, men hvis man skal igennem smalle låger eller meget meget smalle stiger bakker hun ud, da hun har noget form for klaustrofobi. hun er MEGET frisk i skoven og kan løbe stærkt. men sød at have med sig og hygge.
Fantasy rides med schenklerne og ikke med hænderne !
Derudover er hun mad sur og bliver altid sur på sin nabo når hun får foder, som sagt har hun sine særheder. På staldgangen er hun en engel og elsker at blive nusset og pusset om.

Fantasy står opstaldet i Hvidovre på stevnsbogaard hestepension.
Lyder hun noget for dig, så skriv endelig til mig så vi kan aftale en dag hvor du kan komme og se og prøve fantasy.

SPØRG ENDELIG HVIS DU VIL VIDE MERE OM FANTASY !!
USERIØSE HENVENDELSER BLIVER MED DET SAMME SLETTET OG IKKE BESVARET !
 
 
 
 

[Part] Dejlig varm/tændt hest søger dressur/tur part!

Om dig:
Jeg søger en part som skal være stabil og have sin grundridning i orden, derfor søger jeg en som er over de 16 år (IKKE YNGRE) da fantasy skal videre uddannes og ikke uddanne selve rytteren :) du skal mindst ride på LC niveau og må gerne havde redet højt dvs. LB eller LA.
Du skal have tålmodighed, men samtidig have en hård hånd med at kunne sætte dine grænser for fantasy. du skal være loyal og til at stole på og ikke blive pist af på at have en frisk hest i hænderne.

Om Parten:
Det er KUN dressur og tur part, det kommer ikke på tale om at få lov til at springe fantasy på noget tidspunkt eller prøve det ikke engang små spring. Da jeg er spring rytter og selv tager mig af dette da hun er ENDNU mere speciel i spring end i dressur.
Da stedet er et fuldpas sted er det eneste du skal gøre at lukke hende ind fra fold, fodre hende med hendes ekstra foder, ride, strigle og selvfølgelig at hygge dig med hende.
Du må meget gerne starte dressur stævner både ude og på hjemmebane, Du skal dog selv sørger for betaling af inskud til stævnet og hvis der er ude du vil starte skal du også selv betale for kørsel og trailer, jeg kender nogle som både har trailer og kan køre så det skal jeg nok skaffe for dig.
Jeg tager selvfølgelig med ud til stævnerne og hjælper til og ser med.
DU skal være villig til at få dressur undervisning af en af vores undervisere på stedet mere om dette skal jeg nok forklare om hvis du er den rette for fantasy.
Du skal behandle min hest ordenligt, som det var din egen.

Parten vil nok komme til at koste de 600,- eller 700,- det har jeg ikke helt fundet ud af endnu :) der er tale om 2 FASTE dage du får som part dem skal jeg nok sige hvad for nogle de bliver da jeg har nogle dage hvor jeg får undervisning og min part har nogle dage hvor hun får undervisning :)
 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 208333199910278
F: Cornetto
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 27 november 2013 kl. 12:38, og har været vist 2570 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider