Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Apocalypse af Schade

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pinto  
 Hoppe
 4 år 
 165 cm
 Broget
Apocalypse mødte jeg første gang hvor hun var helt ny. Til trods for at hun var kommet ud da jeg blev ringet op, så nåede jeg at møde hende før at hun havde taget sine første skridt.

En uge gammel,sagde jeg til avler at jeg gerne ville købe hende.

Calypse er min kommende militaryhest.
 
 
 

[Udlån/Udleje] Låner til unghest :-)

Calypse er en 3 års hoppe (F. 13 Juni, 2013) som udlånes til en hestekyndig person, evt. Med forkøbsret.

Hun er pt. 160 i stang, men forventer hun vokser lidt mere. Jeg tænker hun vil have et talent inden for springning, hvor hun viser god teknik og mod, på trods af hun ikke har løssprunget så meget.
Mor var dansk varmblod efter Blue Hors Romanov og far var ukendt pinto. (Calypse kan stilles til kåring i Dansk pinto forening i 2017)

Calypse er en hoppe med stort h, og har en stærk psyke. Det gør, at hun har brug for en fast hånd, at være i hænder jævnligt, men samtidig er hun utrolig cool og lader sig ikke nemt skræmme. Hun er trafiksikker og vant til sadel, trense og lorengering.

Calypse har haft rytter på en enkelt gang, men da jeg er blevet mor, så er tiden der ikke til Calypse og da seriøse parter er svære at finde, vil jeg gerne forsøge med udlån.

Mine krav er at man har erfaring med ungheste, bor på Sjælland og er ansvarsbevidst og behandler Calypse godt. Jeg vil gerne holdes opdateret jævnligt og have lov til at komme på besøg og følge udviklingen.

Låner står, som udgangspunkt, for de normale udgifter, men for den rigtige låner kan andet aftales.
 

[Part] Part til unghest

Calypse er en 3 års hoppe (F. 13 Juni, 2013) som søger en hestekynsig part(Eller låner - læs annoncen)

Hun er pt. 160 i stang, men forventer hun vokser lidt mere. Jeg tænker hun vil have et talent inden for springning, hvor hun viser god teknik og mod, på trods af hun ikke har løssprunget så meget. Min oprindelige plan var Military.
Mor var dansk varmblod efter Blue Hors Romanov og far var ukendt pinto. (Calypse kan stilles til kåring i Dansk pinto forening i 2017)

Calypse er en hoppe med stort h, og har en stærk psyke. Det gør, at hun har brug for en fast hånd, at være i hænder jævnligt, men samtidig er hun utrolig cool og lader sig ikke nemt skræmme. Hun er trafiksikker og vant til sadel, trense og lorengering, men man skal forvente at hun tester ens grænser i starten, og man bliver nød til at sætte sine grænser.

Calypse har haft rytter på en enkelt gang, men da jeg er blevet mor, så er tiden der ikke til Calypse og jeg har haft meget svært ved at finde en seriøs part.

Mine krav er at man har erfaring med ungheste, og er ansvarsbevidst og overholder aftaler. Jeg vil gerne holdes opdateret.

Parten er gratis, og der er i vinterhalvåret udmugning med i parten 1 gang om ugen.
 
 
Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 155296
F: Troja
Pinto
M: Wild Canyon Girl
208333DW0600952
MF: Blue Hors Romanov
DVE 818 DV DK
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 12 januar 2017 kl. 09:19, og har været vist 1319 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider