Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Donna Electra

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pinto  
 Hoppe
 9 år 
 164 cm
 Broget
Electra er en skøn, nysgerrig og opmærksom hoppe. Hun er fuldstændig cool og har en grundlæggende tillid til alt, hvad vi mennesker kommer med. Electra har absolut ingen dårlige oplevelser med i bagagen og det mærker man tydeligt. Nyder træning fra jorden og er oplagt til klikkertræning. Hun har haft rytter på i skridt og er fuldstændig tryg ved dette. Hun er trænet bidløst. Electra har kørt lastbil alene uden problemer og er netop ved at blive trænet til trailer.

Jeg har kun haft Electra siden i sommers, men har måtte erkende at jeg ikke kan tilbyde hende forhold, hun trives optimalt i. I forbindelse med brunst er hun fuldstændig afhængig af vallakken i stalden, hvilket har resulteret i at hun stresser op, når han er uden for synsvidde. Da vi kun er to i stalden har jeg brug for en hest, der altid trives med at komme ud alene og være tilbage alene.

Electra er sund og rask, passet med alt. Fået ordnet tænder og vaccineret i september. Gennemgået af kiropraktor i oktober. Meget nøjsom og går uden sko. Opvokset i løsdrift, det går hun også i nu. Har stået i boks.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200802869
F:
DVH 800
M: Horsebjerg Fleur
PIN 457
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 07 januar 2014 kl. 20:36, og har været vist 6192 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider