Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Celina

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Anden særlig race
 Hoppe
 17 år 
 145 cm
 Rød
Da jeg starter i gymnasiet efter sommerferien og derfor ikke længere har den nødvendige tid, har jeg, efter lang overvejelse, taget den svære beslutning at sætte min skønne pony Celina til salg. Celina er en fantastisk god allround pony, som kan lidt af hvert. Hun kan både rides af urutinerede og rutinerede ryttere, så hun er den ideelle førstegangs pony. Hun har det mest rolige sind og gør ikke en flue fortræd. Hun er meget nem at omgåes, så selv små piger der ikke er vant til heste, kan håndtere hende.

Jeg har primært brugt Celina til spring, da det er der min interesse har ligget, det er også der Celina er bedst og hun nyder hvert et sekund. Jeg har redet en hel del springstævner på hende og hun er ponymålt og konkurrenceregistreret, så jeg har også redet C-stævner på hende (distriktstævner). Vi sprang LB* og LB** til C-stævnerne, men jeg tror på at hun sagtens kan komme højere op med den rette rytter. Vi sprang ca. 90-110 cm. til træning. Celina springer med lethed og har en god springteknik, hun løber meget sjældent udenom springende. Hun er nem at styre på banen og kan vende på en 25 øre.

I dressuren er Celina rolig og samarbejdsvillig, man har noget at arbejde med, og man kan altid mærke fremgang og resultater. Hun er en meget følsom pony og hun bliver påvirket af ens ridning, så man lærer hvilke knapper man skal trykke på i dressuren, så hun yder sit bedste.

Det første år jeg havde Celina red jeg også pony games på hende, vi vandt sågar DM i ponygames, så det er også noget hun kan.

Celina er halv araber og halv fuldblod. Men hun er en rolig hest, som samtidig sagtens kan tændes op i springningen og i skoven, hun er dog ALTID styrbar og kan let stoppes. Hun er et rigtig nussehoved og hun elsker at blive forkælet. Hun er fuldkommen trafiksikker, kan rides alene i skoven og på vejen og kan både stå alene på folden og stå med andre heste, vallakker eller hopper . Hun er den nederste i hierakiet, så hun laver ingen ballade. Hun går lige i trailer og står stille hele vejen. Hun har også prøvet at være i havet en enkelt gang, hvilket hun taklede rigtig fint.

Jeg har haft Celina siden d. 15/12 2012 og har haft meget stor glæde af hende, så det er med stor sorg, at jeg bliver nød til at sætte hende til salg. Men hun fortjener en ny sød pige eller dreng, som vil tage sig af hende og få nogle ligeså fantastiske minder med hende, som jeg har haft.
 
 
 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på DRF Go Google
ID: 208333200008822
Spring: LB-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 21 august 2015 kl. 14:37, og har været vist 4546 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider