Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

winzerkind

 Hannoveraner  
 Hoppe
 14 år 
 165 cm
 Brun
winzerkind i dagligt kaldet vimse, har fået konstateret gigt i halsen, dog har hun på rekord tid vist store fremskridt, og kan nu begynd genoptræning, jeg har kun haft hende i 4 måneder, men tidligere ejer havde hende 5 år. hun har med mig haft 4 ejere. hun er i normal om gang en super rolig hest, men efter et længere syge periode er hun blevet lidt en opgave.
dog intet der ikke kan arbejdes med, og stoppes ved aktivering igen.

hun er en meget selvskabelig hest, og er ikke særlig god til at stå alene, men bedst med andre, hun lider ikke af seperations angst, men kan godt kalde en del.

hun har med mig som er nervøs rytter klaret alt utrolig flot, og passer altid på sin rytter! der er intet ondt i hende. hun er super let at sadle op tager både bid og sadel super fint. hun er ikke vandt til at gå med bagbens gemacher.

hun kan ride op til en LA1 men kan klart kommer højere op, dog ved jeg ikke om hendes hals kan klare presset som dressur hest, derfor udlånes hun til genoptrænig og tur hest, muligvis spring, men det skal vurderes af mig el. dyrlæge.

hvis vi snakker salg, er hun et klart dictance emne, og hvis jeg kunne beholde hende ville jeg selv træne hende op til det

hun skal primert udlejes med henblik på muligvis køb, alt efter situationen. da det er med blødende hjerte jeg sælger hende. men min situation er ændret drastisk.
 
 
 

[Udlån/Udleje] dejlig hoppe udlånes

låner betaler alt ud over forsikring, og evt dyrlæge regninger.
min dyrlæge skal bruges så længe jeg står som ejer, som er gundsø dyrlæge i roskilde, skift og brug af anden dyrlæge skal vuderes med mig, og så skal jeg være til stede.
aftalen vil være på 6 til at starte med, og så vurdere vi igen, kan sagtens forlænges eller gøres permenent.
 
 
 
ID: HST 155236
F: walt disney i
M: winzerfurstin
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Senest rettet 15 november 2013 kl. 15:36, og har været vist 167 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider