Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lambada K

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 13 år 
 176 cm
 Rød
Lambada er en stor 9 års DV vallak efter Blue Hors Romanov på 176 i stang. Han bor på Albertslund Ridecenter, hvor der er to store 20x60 ridehuse + en udendørs 20x60 dressurbane med lys på samt stor udendørs springbane, og hele vestskoven lige uden for døren. Lambada er super sød, rar og omgængelig - en rigtig charmetrold, og går to dage i ugen med Albertslunds 1-hold i voltigering, som er rigtig glade for ham. Han er en hest der finder sig i rigtig meget, men som også godt kan drille hvis der er noget der ikke passer ham.
 
 
 
 

[Part] Dressur part søges

Vi søger en dressur part 2-3 dage i ugen, der har god erfaring med at ride stor hest, og som kan sætte sig i respekt når det er nødvendigt. Du er over 18 år, og vi forventer at du jævnligt modtager dressur undervisning, og har lyst til at udvikle både dig og Lambada. Lambada kan øvelser til LA og kan med rette træning rykke langt endnu.
Han stod stille fra juni til november efter en skade, men er nu tilbage i fuld ridning, og kræver en der kan ride ham godt igennem hver gang.
Han er nem at have med i byen, går lige i trailer og er en rigtig "se mig" hest. Han vil jævnligt komme til stævner/samlinger med voltigeringsholdet, men når der ikke ellers er noget planlagt, er du meget velkommen til at tage ham til alle de stævner mm. du skulle have lyst til.

Det forventes at du muger/tager klatter hver gang - han står på træpiller og det tager derfor ikke så lang tid at muge.
prisen snakker vi om når vi møder dig.
 
 
ID: HST 155213
F: Blue Hors Romanov
M: Lucille K
Dressur: LA-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Albertslund Ridecenter
Senest rettet 09 februar 2014 kl. 09:45, og har været vist 4508 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider