Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mon Cherie

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 17 år 
 168 cm
 Rød
Jeg søger part 2-3 gange om ugen i hverdagene på dejlige Monsa. Hun er en glad hest der altid gerne vil lave noget, om det er tur eller dressur er hun parat til samarbejde. Spring har jeg aldrig selv prøvet på hende, men hun vil gerne, så har du lyst er det også en mulighed.
Monsa er vågen alene på tur men kan sagtens rides ud uden selskab. Hun kigger og viger lidt men bliver hos dig.

Monsas gangarter er dejlige, men skal jeg fremhæve noget bliver det skridten der bare er fantastisk. Hun er velredet og på tur går hun aldrig hurtigere end hun bliver bedt om og stopper altid når hun får besked på det.
I dressuren kan hun øvelserne op i la programmerne, men springningen ved jeg desværre ikke så meget om.

Stalden ligger 20 minutter fra skov og fælled, stranden ligger i forbindelse med skoven. Skovkort skal erhverves.
Rundt om hjørnet ligger en udendørs dressurbanen som vi må benytte gratis, det skal dog siges at den ikke er ridelig i alle årets måneder.
Det er også muligt at købe kort og medlemskab til ridehuset på amagerlandets sportsrideklub, dog skal du undersøge om det kan passes ind med dine behov først.
Ellers går der ridestier lige til KRK eller KTR, som er 2 store rideklubber på Amager, der skal også købes kort og medlemskab.

Hvis du synes det lyder som noget for dig, må du gerne kontakte mig, bedst på mail....
 
 
 
 

[Part] Part søges til dejlig all around hest

Vores stald er en voksenstald med plads til. 6 heste, så du skal minimum være 20 år, men gerne ældre. Stalden bygger på samarbejde og opmærksomhed for alle både ejere og parter, vi er vant til at hjælpe hinanden derude.
Da det er en lille stald, kan det nemt ske at man er alene med hestene, men når vi møder hinanden er der altid god stemning og tid til en snak og måske en kop et eller andet...

Du skal have god erfaring med al omgang med heste og du skal kunne hårdtere alle vores heste hvis det bliver nødvendigt.
Det er også et krav at din grundridningen er i orden, du behøver ikke være den store dressurrytter, men der SKAL rides på hestens præmissen.
Stalden er en selvpasserstald, så du skal påregne at både Monsas boks, foder og hø skal ordnes de dage du er hos hende.

Jeg forventer du er ansvarsfuld, rolig, stabil, fleksibel og har lysten til både ridning og hygge med hesten de dage du er i stalden.
Prisen er 650 kr.

Bus nr 30 køre lige til døren, men den køre ikke så tit. En lille kilometer derfra stopper 36, som kører lidt oftere, og 33 som har forbindelse med metroen. Nemmest er det dog med cykel eller anden privat transport.

 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 0007848
208333200007848
Dressur: LA-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 18 december 2013 kl. 18:02, og har været vist 1649 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider