Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Balisto

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Ridehest, blanding
 Vallak
 21 år 
 160 cm
 Sort
Balisto er halv fuldblod/oldenborg, en sød charmerende og meget smuk vallak. Vidunderlig hest med stor personlighed og potentiale, med 3 gode gangarter. Han er nem at håndtere både i stald og på fold, og har ingen unoder.

Balisto elsker at blive nusset om og få opmærksomhed, en rigtig kælepot, altid frisk og klar på en ridetur. Han er en fantastisk lærehest med et dejligt sind. Det sidste års tid har jeg mest brugt ham som hygge/tur hest, Så hans kondition har været bedre :)
Balisto han sagtens stå stille i perioder uden og blive " skør af det " så mangler du en god dressur/ tur hest er han lige noget for dig.

Balisto er 100 % trailervant, kan læsses af en person og kan sagtens stå alene.

Balisto har en gammel skade som han fik for 7 år siden ved at træde forkert på rampen til hestetraileren. Han fik skåret en scene over ved koden i højre forben, hvor han efterfølgende fik lagt guld i ledet for at forstærke ledet igen. Forbenet er efterfølgende blevet tjekket af dyrlæge op til flere gang uden anmærkninger. Skaden har ingen betydning for Balisto idag overhovedet. Jeg har brugt ham som stævnehest med undervisning 2 gange ugentligt uden problemer. Dog kan Balisto ikke bruges til stævner mere.

Balisto sælges billigt pga. han`s gamle skade, og fordi jeg håber at finde et nyt hjem til ham hvor han vil få det godt.

Balisto er naturligvis passet med alt samt chipmærket.
Han er lige blevet vaccineret og fået ordnet tænder d. 11/9-2013

EN HEST DER SKAL SES......
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333199611031
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 17 november 2013 kl. 12:50, og har været vist 2006 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider