Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Zorro

Billede
Billede
Billede
Billede

 Anden særlig race
 Vallak
 19 år 
 155 cm
 Sort
Zorro er en frieser/oldenborgblanding. Han er rolig, men også stædig indimellem, så han kræver en bestemt, men rolig rytter.
Han er rigtig god i skoven, og kan også godt lide at springe.
Vi har trænet meget horsemanship og han kan også et par tricks.
Når man har lært ham at kende, er der god mulighed for at ride bidløst, som han fungere godt med.
 
 
 
 

[Part] Part søges til hest i Holte

Vi søger en voksen part til Zorro, 2 gange om ugen. Parten skal primært ride i skoven.

Zorro er en stille og rolig fyr, som bliver 17 i år. Han bliver primært brugt som skovturshest, da det er det han bedst kan lide, men bliver også redet på banen et par gange om ugen, både spring og dressur. Han er ikke den vildeste springhest, men han synes bare det er super sjovt. Han kan rides bidløst, i enten rebgrime eller sidepull, både på bane og i skov, så det er der selvfølgelig også mulighed for hvis man har lyst til det, når hest og rytter lige har lært hinanden at kende. Han er 110% trafiksikker, og er ikke bange for særlig mange ting. Han elsker at ride i skoven, til tider lidt frisk, men det er ikke fordi man ikke kan styre ham når han en gang i mellem bliver lidt glad. Ellers er han super sød og stille og rolig i skoven. Han kan rides alene og med andre.
Vi fik ham for 3 år siden, hvor han havde svært ved mange ting, og gennem tiden har vi lavet en masse forskellig træning/jordtræning med ham, som har hjulpet ham derhen hvor han er i dag. Han spejler sig meget i rytterens sindsstemning og kan til tider være lidt stædig.

Han står opstaldet på Furesødal mellem Birkerød og Holte. Han står i løsdrift sammen med 2 andre stille og rolige heste. På Furesødal er der en fin ridebane, og Rude Skov lige omme på den anden side af vejen.
 
 
HesteData Google
ID: 208333199809546
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Ikke prøvet
Senest rettet 22 september 2015 kl. 22:19, og har været vist 5056 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider