Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lamell's Mr. Mc Keag

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pinto  
 Vallak
 12 år 
 162 cm
 Brun
Efter svære overvejelser har jeg valgt at sætte min højtelskede hest til salg, da jeg desværre ikke har den tid til ham, han fortjener.

Mc. Keag er en skøn ensfarvet pinto vallak. Brun med stjerne og sort man og hale. Utrolig charmerende og smuk hest, med et glimt i øjet og et hjerte af guld. Han har det dejligste temperament man kan forestille sig. Går lige i hjertet på folk. Er altid glad og frisk på en ridetur. Den første der kommer en i møde på folden og følger dig rundt som en hund. Utrolig kærlig, tillidsfuld og elsker opmærksomhed.

Mc. Keag er let at håndtere i alle henseender, og kan håndteres af alle, da han er godheden selv.

Jeg har brugt Mc. Keag som dressur- og skovturshest. Han viser også fint talent og mod ved løsspringning. Jeg dog ikke sprunget meget med rytter, da jeg ikke er til spring! Går stabilt til biddet i alle 3 gangarter og kan øvelser til LA. Jeg har dog ikke startet stævne grundet manglende interesse, men han er klar til det. Har startet et enkelt klubstævne som helt ung, med tidligere ejer, hvilket gik super godt. Gode, taktfaste bevægelser. Specielt galoppen som er stor og rummelig kan fremhæves. Meget lærenem, arbejdsvillig og gør altid sit ypperste for at tilfredsstille sin rytter. En rigtig pleaser! Laver ALDRIG unoder og kan rides af de fleste. En super allround hest som kan bruges både som familiehest eller konkurrence hest. Evt. et oplagt emne som overgangshest pga. str. og temperament eller til den forsigtige/nervøse rytter som søger en hest der er til at stole på i alle henseender. Han har potentiale og sind til det hele! En ny bedste ven man kan nå rigtig langt med. Kan sagtens stå i ugevis uden at blive redet og så kan du bare sætte dig op på ham og tage en tur. Han er altid den samme og gider altid en god tur.

Mc. Keag elsker at komme ud på tur, og kan sagtens rides ud alene. Han er komplet trafiksikker, også overfor tung trafik. Vant til løse hunde, katte og legende børn. Let at læsse og står pænt under kørsel.

Naturligvis passet med alt. Smed, vaccination, tandraspning etc. Har aldrig fejlet noget.

Mc. Keag er absolut et besøg værd:-)


 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333PI0504029
F:
PIH 40
(PI DK)
M: Lamell´s Sweet Jossie
PIN 245
(PI DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 28 oktober 2013 kl. 10:08, og har været vist 2412 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider