Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Wigwam

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 12 år 
 162 cm
 Brun
Jeg bliver nødt til at sælge min fantastiske hoppe Wigwam, da hun ikke længere kan bruges til spring. Jeg har haft hende siden november 2011, og jeg har nydt hvert eneste øjeblik. Hun er en hest der kommer når man kalder, og hun er et rigtigt nussehoved. Hun elsker at være ude at ride, lige meget om det er tur eller ridning på banen. Når hun først stoler på sin rytter, gør hun alt for en! Vi har redet en del stævner, hvor vi har fået en roset med hjem hver gang. Wigwam er en super lærerhest, det er hende der har lært mig næsten alt hvad jeg kan.
Desværre fik hun en sene skade i venstre ben i sommeren 2013. Hun fik lov til at holde fri indtil april, hvor vi begyndte at skridte turer. I starten af maj, begyndte vi at trave og galopere på ridebanen, og der viste det sig at hun var haltfri.

Så hvis du mangler en fantastisk hest til tur og lettere ridning, ville hun være lige noget for dig. Hun er en hest der tilpasser sig efter sin rytter, så hvis man er til stille og rolige turer kan hun det, men hun kan også sagtens hidses op hvis man hellere vil det.

 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200509481
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
Western: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 23 juni 2014 kl. 17:22, og har været vist 4769 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider