Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Elleslettegårds Vita

Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 19 år 
 176 cm
 Rød
Vita er en stor, kærlig dansk varmblods hoppe. Hun har tidligere været reddet indenfor dressuren og er meget rolig, velopdragen og ærlig - omend en selvstændig dame til tider. Pga. en skade flere år tilbage, rides hun i dag næsten udelukkende i skoven.
 
 
 
 

[Part] Skovturspart til skøn hoppe i Tikøb

Vita er 16 år gammel og en stor, kærlig dansk varmblods hoppe. Hun har tidligere været reddet indenfor dressuren og er meget velopdragen og ærlig. En skade for 8-9 år siden satte en stopper for hendes konkurrence- og dressur-karriere, og hun går derfor i dag udelukkende i skoven til hendes egen og hendes rytteres store fornøjelse.

Hun er opstaldet på Engerupgaard i Tikøb, en privat gård, hvor knap 12 ryttere har deres daglige gang. Et sted, hvor hestevelfærden er i top og stemning er god. Gården ligger kun få minutter fra Danstrup Hegn, hvor der er rigtig gode rideforhold, Esrum sø og masser af marker, der kan rides på. Desuden er der ridehus, 2 ridebaner og marker, der også kan rides på. Et sandt paradis for ryttere og heste.

Der er i udgangpunktet tale om 1-2 dage om ugen. Vi er meget fleksible i forhold til planlægning, men der vil være tale om hverdage, og det vil derfor være en fordel, hvis du har mulighed for at ride i dagtimerne. Prisen for 1 dag om ugen vil ligge omkring 600,-/måneden.

Er du Vitas nye bedste ven?
Du er meget velkommen til at ringe eller maile, hvis du har nogen spørgsmål, gerne vil høre mere eller vil op og se, hvem Vita er.

/Bettina
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 9801120
208333199801120
F:
DVH 515
(DV DK)
M: Kokholms Violetta
EDH 2500
(DV DK)
MF:
DH 295
(DV DK)
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 16 juni 2014 kl. 10:05, og har været vist 2013 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider