Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kavang Fjordlyst

 Fjordhest  
 Vallak
 23 år 
 144 cm
 Gul
Mangler du en selskabshest der også kan bruges til lettere ridning så er Kavang måske noget for dig!
Kavang er en rolig og stabil ældre herre som dog på ingen måde er gammel. Han er sikker og forudsigelig i terrænet/trafikken, men kan også godt få anfald af lidt kådhed uden at være til fare for nogen. Har desværre et overben på den dybe bøjesene, som giver halthed ved for meget belastning, derfor er han ikke ridehest men klarer fint tur og let banearbejde nogle gange om ugen. Haltheden forsvinder igen efter en pauseperiode. Springning er helt udelukket.
Han har tidligere været lettere forfangen uden det har haft indflydelse på hovbenets stilling, men han tåler ikke særligt meget græs og egner sig derfor ikke til løsdrift på græsfold.
Ud over dette er han sund og rask.
 
 
 

[Udlån/Udleje] Fjordhest udlånes/sælges til det rigtige hjem

Det er ikke hvem som helst der får lov at overtage Kavang. Han har været en stor del af vores liv i mange år, men pga flytning er vi nødsaget til at finde en ny løsning.
Vi forestiller os at du overtager Kavang som din egen hest og selv afholder alle udgifter, men at vi altid skal holdes opdateret på hvad der sker med ham. Hvis du af en eller anden grund ikke kan have ham mere, skal vi kontaktes og have mulighed for at tage ham tilbage uden beregning.
Du skal være indforstået med at vi kommer på besøg og ser hvor han skal bo inden vi tager nogen beslutning om overdragelse.
Penge er ikke vigtige, det er kemi mellem køber og hest/sælger der er afgørende.
 
 
 
ID: HST 154665
F: Ali Halsnæs
M: Ditte Tyler
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 19 september 2013 kl. 20:49, og har været vist 1828 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider