Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sasha og Donna

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 16 år 
 163 cm
 Brun
Sasha er 12 årig DV ér ca. 163. fin, med meget tydeligt arabiske præg i både udseende og personlighed. Meget rolig men kan godt hoppe pga. et træ der? (på hende kan virke til) pludselig at være kommet ned fra himlen. Har aldrig haft bid i munden og er trænet med rent horsemanship. Er derfor meget tillidsfuld og glad for mennesker. Kommer når man kalder og kan parkeres, neje, kysse, gå spansk skridt på kommando. Elsker at hygge og være sammen. Men også at vise sig i nye øvelser og blive arbejdet med. Kan være meget tøset og springe rundt, når hun er fri. Specielt når hun er i brunst.
 
 
 
 

[Part] Horseman interesseret søges t. Smuk DVér

Horseman interesseret søges t. Smuk DVér
Jeg søger halvpart eller mentee til min smukke DVére.
Du skal ønske at opnå:
Venskab
Forståelse
Frihed

Du behøver ikke at ha den store horsmanship erfaring. Men du skal ville bruge den tid det tager at lære det, og dermed opnå totalt frihed, venskab og samhørighed med hesten.
Rigtig dejlig hvis du selv er god til horsmanship, hvis ikke skal du være klar på at tage imod undervisning, afh. hvor god du er eller hvor meget erfaring du har.

Jeg har hverken sadel eller hovedtøj på hende når vi rider på bane, hun kommer når jeg kalder, går efter mig som en lille hund (uden reb). Jeg bruger selvfølgelig reb når vi er i trafikken eller fra stald til ridebane. Hun har reb ride grime og bumløs som part skal bruge, (aldrig bid) som bestemt heller ikke er nødvendigt, da hun er vant til ridning helt uden hovedtøj og styring fra ben, hofter og tyngdepunkt. Men i arbejdet og samværet med hesten er den fri og dermed kræver det fuldt tilstedevær fra mennesket. Hvis du ønsker ride undervisning skal det være klassisk dressur eller en underviser vi godkender sammen.

Hun står på Mosedal aktivitets hit stald i Herlev. Der er drænet ridebane, og ridehus (hos naboen) der kan benyttes uden for klubbens åbningstid (til 10 om formiddagen og efter 5 i weekenden. Gode ridestier lige op af gården i skov og natur og 1,7 km. til hareskoven, af relativ rolig vej. Badesø få min. fra stalden.
Dette for kun 900 kr. for 2 dage om ugen 1200 for 3 dage, plus undervisning månedligt, afh. hvor erfaren du er.
Da hestene stå i løsdrift er der kun 3 arbejdsvagter på stedet pr. måned. Tages af halvparten.

Alder min. 15 år. Voksne opprioriteres.

Lyder dette til at være noget for dig, kunne du tænke dig at arbejde fokuseret med motiverende adfærd. Så helst sms. mig og vi finder en dag at ses.

Glæder mig til at høre fra dig.

Mvh. Tine Jeanette Andersen
Motiverende Adfærdstræner.

 
 
ID: HST 154653
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Opstaldningssted
Senest rettet 08 februar 2015 kl. 13:47, og har været vist 805 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider