Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Victory Surprice

Billede
Billede
Billede
Billede

(R.I.P.)
 Anden særlig race
 Vallak
 2006
 147 cm
 Mørkebrun
NY PRIS
Ny dressur video fra d. 12/10 LA1 til 64,138%. - ganske godt af en spring pony :)

Victory Surprice (Viktor) er vores fantastiske glade dreng. Vi har haft Viktor, fra før han blev født, og min datter Christine har selv uddannet Viktor til hans nuværende niveau. Viktor er netop fyldt 7 år.

Viktor er en fantastisk spring pony, han har en fantastisk balance, elsker det og spring alt. Viktor er god til den forsigtige rytter, der gerne selv vil bestemme farten, dermed ikke sagt at han ikke kan løbe stærkt, men først når rytteren vælger det. Da han er så meget under rytteren, kan han også komme rundt i de små 3'er pony vendinger.

Han er redet stille og roligt op, med respekt for hans alder, og er ikke påbegyndt springning før end dressuren var på plads.

Han har sprunget MB som 6 års, med 3 placering ud af 4 starter. Men pga min datters styrt sidste efterår, har vi siden startet en del dressur stævner og de har redet LA på C-plan i foråret. Springtræning har der været hele tiden, men først på det sidste har det også været på konkurrencebanen.

Viktor har trods sin unge alder en masse resultater med sig. Som 5 års blev han til kommunemesterskabet både nr. 2 i spring og dressur. Som 6 års blev han klubmester (Boller Rideklub) i både spring og dressur. Og i foråret blev han kommunemester i dressur med fantastiske procenter på over 78%.

Det skærer i vores hjerter, at vi må sælge Viktor, men Christine har nu det sidste år som ponyrytter, og Viktor er al for dygtig til at blive hos os som hygge pony. Det er meget vigtig for os at finde det rette hjem, der kan videreudvikle på Viktors fantastiske evner, men som også kan rumme en pony, der MEGET gerne vil have opmærksomhed. Viktor ved ikke der findes ondskab i mennesker og sådan skal det gerne blive ved.

Charme, selvtillid og lækkert hår har han masser af :)

Spring videoen er fra træning på 120-130 cm bane.
 
 
 
 
 
 
Video DRF Go Google
ID: 208333200609420
Dressur: LA-klasser
Spring: M-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 20 november 2016 kl. 18:40, og har været vist 3015 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider