Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Art Edition T

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 9 år 
 168 cm
 Mørkebrun
Dressur/springpart søges
Da min nuværende part har købt egen hest, søger jeg ny part til min superdejlige Art Edition T, også kaldet "Eddie" i det daglige.
Eddie er en 7 år gammel DV vallak på 168 cm. Han er superomgængelig, tillidsfuld, lærenem og elsker i det hele taget at være sammen med mennesker. Et rigtigt nussehoved som altid kommer dig i møde på folden.
Han kan øvelser til LB niveau, dog mangler han fortsat en del styrke, men han er rigtig lærenem, og har det nemmeste temperament, så han er en fornøjelse at ride!
Han kan rides alene på tur, og er temmelig ligeglad med trafik, også traktorer!
Eddie er opstaldet i Odense N, nær Rideklubben Odin (det gamle Trøstruplund) i privat stald med ridebane med lys, jeg har desuden ridehuskort til ridehuset på Odin i vinterhalvåret.
Jeg søger en stabil og loyal part, gerne over 18 år, (er du under 18 skal der være forældreopbakning). Der kører IKKE bus til stalden, så bil eller scooter er klart en fordel.
Du skal have din grundressur på plads, jeg ser gerne at du tidligere har haft egen hest, så du kender ansvaret for en hest. Det vil også være rigtig dejligt, hvis du kan lide at springe, da jeg har mistet modet med dette pt, og Eddie rigtig gerne vil. Dog har han af flere grunde ikke prøvet meget springning, så der skal påregnes noget arbejde der. Mulighed for at starte stævner, hvis du har lyst til det, han har dog aldrig været startet.
Stalden er selvpas, med fælles ind/udlukningsordning. Som part skal du således ordne egen boks, give wrap og blande foder de dage du har ham. Desuden forventer jeg, at vi i fællesskab deles om staldvagten, som det nu passer. Vi har et super sammenhold i stalden, så det er rigtig rart at komme her!
Vi har undervisning på stedet, og der er naturligvis også mulighed for undervisning ved berider på rideskolen.
Som part vil du få ham ca 2-4 gange om ugen. Jeg har skiftende arbejdsdage/tider, så du skal være fleksibel og ikke afhængig af et par faste dage. Til gengæld vil du nogle uger få mulighed for, at ride mange gange, hvis du har lyst til det.
Og så skal du være 100% til at stole på, de dage du har ham, og behandle ham som var han din egen hest.
Han koster 500,- om måneden
Billederne er af ældre dato

 
 
 
 

[Part] Dressur/springpart Odense N søges

se i tekst
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW0802200
F:   Link
DVH 933
(DV DK)
M: Andina Solvang (Laura)
9803778
(DV DK)
MF:
DVE 592
(DV DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 30 september 2015 kl. 09:04, og har været vist 2503 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider